Timmar kvar...

Jaha, nu har jag kört Linda till frisören, själv skall jag snart göra mig iordning.  Klockan är snart 9.30 på morgonen.  Ska hämta Linda strax efter 12.  Var i kyrkan och mötte prästen igår, när vi står mitt i kyrkan och diskuterar om vi skall ha alla namnen med när vi gifter oss. Mitt är ju enkelt, ett förnamn ett efternamn, kan det bli enklare... Linda har ju 3 namn och ett efternamn.  Inga problem tycker jag, men så när vi står där, får hon för sig att säga att hennes Su-Jung inte uttalades som man läser det på svenska.  Fick fråga henne hela kvällen igår, och imorse låg jag och övade för att försöka komma ihåg hur man nu uttalar det.  Jaja, vi får se, tror jag har ganska bra koll på det. 

Har fått lite lyckönskningar ifrån Sverige denna morgon, väldigt trevligt.  Tackar!!! 

Har inte hunnit bli speciellt nervös, var lite nervös, som Linda skrev, när man hade prästen gå igenom hela cermonin.  Jaja, det kommer gå fint... Vi har ju i alla fall inte det långa programmet.  Vårt ska ta ca 20 minuter enligt prästen.  Berättade detta för Trevor som bara hade en sak att säga, "YES!!"

Oj, kom precis på att jag måste packa en väska för att ha något imorgon.  Skall nog gå och göra detta.  När det nu blir något ytterligare inlägg här så är vi gifta!!

Vill bara avsluta med några ord till min Love!  Jag älskar dig!!!

//Oo

Kommentarer
Postat av: Elin

Wiieee, nu är ni nog gifta eller i alla fall på god väg! =)

2009-05-09 @ 22:45:49
Postat av: Stefan

Vi väntar.. hur gick det??? :o)

2009-05-10 @ 16:50:40
Postat av: Anna

Spänningen stiger... :o)

2009-05-10 @ 19:01:34
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Niklas

säger det igen: LINDA jag beklagar.... du kunde frågat mig innan.... men GRATTIS lillebror!!



LYCKA TILL!!!!!



/n

2009-05-11 @ 08:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0