Från det ena jobbet...

...till det andra. Snart. Är vrålhungrig, och inte har jag något med att käka. Inte hinner jag käka något heller innan nästa jobb eftersom jag redan kommer sent! Det brukar ju gå över efter ett tag, men ikväll lär man väl vara matt av energibrist! Oo hamnar nog i samma sits. Han har släpet på g vid Kondi och ska flänga till tippen. Ska sedan passa på och dra upp till Jörlanda och hämta ett lass med ved som vi fått! Hur snällt är inte det? Färdighuggen och allt! Snacka om att vi levt lyxliv på sistone!
Då är det inte mer än rätt att jag får gå hungrig resten av dagen. Jag har ju faktiskt inte mer än mig själv att skylla som inte sett till att fixa något att ha med.
Måste se till att handla också på vägen hem sedan. Kylen saknar frukostmat, så Oo fick ta knäckemackor imorse. Själv körde jag på nyponsoppa. Nästan så man skänkte Annas mindre lyckade fruktsdrycksdiet en tanke! :o)

Combatmusiken tuggar på. Muy-thai låten är verkligen kass! Urk, jag fattar verkligen inte trummor och gitarrer med skrålande röst utan skönjbar melodi! Bara namnet: "Atari Teenage Riot"! Nej tack!
Men, men, bara att bita ihop och lysna igenom skränet. Om och om igen. Urk.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha... jaja, men nu är det andra bullar. och knäckebröd är ju jättenyttigt! ;o)

2009-05-25 @ 21:56:04
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anna

Just ja, glömde att skriva. Kanske du skulle testa såna matmuffins jag bakade idag? Slänga med några i träningsväskan liksom. När du inte har tid att laga mat. :o)

2009-05-25 @ 21:57:28
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Ja, såg ditt inlägg, och all min beundran till dig! Specialmuffins och nya nyttiga rätter! Jag och Oo skulle behöva lite sådant tror jag! :o)

2009-05-26 @ 08:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0