Nu får jag skäll...

Irrade omkring i morse och letade mina nycklar. Rannsakade minnet, när hade jag dom senast? Fylldes av farhågor och gick ut till (nytvättade) Gulingen. Jepps, där hängde dom i tändningen! Varsågod herr tjuv, serverat och klart!

En sådan där tveksamt intressant bild från Angeredsbron, cirka 20 minuter efter nyckeljakten. Strålande väder, men lite kyligt i luften, där frosten skimrade i gräset. Göta älv och E45 norrut, där Bohus fästning i Kungälv skymtar svagt i änden av älven.

Är stel i kroppen idag. Combatpass, inga större problem, men utrusta mig med en kratta en helg, och Lindas sanna sida visar sig! Oaj!

Så himla skön helg det var ändå, och när solen nu raskt värmer upp, önskar man bara att man kunnat få en dag till!

Denna vecka har vi inget speciellt inbokat vad jag vet. Kanske börja packa lite försiktigt i Lindome så flytt kan påbörjas till helgen. Fick förfrågan om att jobba på IFK:s träningsmatch på lördag, men har Sportlifekonvent, plus klänningshämtning i Kungsbacka, så det beror lite på när matchen är. Stod 00.00 på deras hemsida, men det kändes inte riktigt korrekt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Nja, kändes väl inte helt rätt med matchstart vid midnatt. Hehe. Hur är det med stickandet nuförtiden förresten?

2009-03-23 @ 10:29:46
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Kanske bore bra ur anti-huligan synpunkt. Fast för dom spelar nog tidpunkten ingen roll...

Stickningen ja. Jag kommer inte igång med något nytt! Vill inte göra för stor grej som tar en massa tid. Skulle ju iofs göra jordgubbsmössor till Trevors flickor att ta med till USA... :o)

2009-03-23 @ 12:52:07
Postat av: Elin

Å, vilken panik när man inte hittar nycklarna... hehe, man börjar ju tro att man blivit knäpp till slut, men skönt att bilen stod kvar och nycklarna var i den :)



Hehe, nä en matrch som startar vid 00 är väl inte helt vanligt... men det hade kanske passat ditt schema? !:)

2009-03-23 @ 13:06:41
Postat av: Linda till Elin

Mm, ordningsvakten står och snarkar framför supportrarna! :o) Fast tror iofs det kan vara lite svårt att somna på de jobben!

2009-03-23 @ 15:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0