Morrn, morrn!

Vitt ute denna morgon! Vajjert! Tung blöt snö som lär regna bort under dagen.
"Våren försvann!", säger nyhetsuppläsaren i mina hörlurar. Hehe!

Mötte nummer 166 när jag snirklade mig ned för backarna ut mot Gråbovägen!

Passet igår gick riktigt bra, två obetydliga missar, och det slog mig strax efteråt: Shit vad grymt kul det var! Så himla kul det är att få leda sådana här pass, och tydligen syns det också, då en tjej efteråt kom fram och tyckte att jag utstrålade sådan glädje och energi! Hur kan man låta bli, när det är så grymt skoj?

Som vanligt under torsdagar är vi båda hemma sent. Oo var deppig efter Frölundas förlust, och vi packade ned oss under täcket ganska snart där vi spelade ett parti Marioparty. Snart tar helgen vid, och denna kväll har vi inte mycket planerat förutom en storhandling. 
Imorgon har Sportlife konvent på Frölundaanläggningen, och jag har bokat mig på ett combatpass som visst ska vara lite special. Därför står jag över innebandyn denna helg också, och hämtar bröllopsklänningen innan konventet. Efter passet blir det att dra på sig lite varmare kläder, ordningsvaktsbrickan och leta upp Backavallen. IFK har en träningsmatch mot en klubb som heter Lilleström, vilket kan passa bra som ett första supporterjobb för mig innan den betydligt större matchen mot Djurgården på Gamla Ullevi om två veckor.

(Fia är så snäll med Oo, låter honom hantera henne nästan hur som helst! Observera Oos snygga morgonfrisyr!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

wiiie trevlig helg!!! :D

2009-03-27 @ 09:52:59
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0