Lördagsinlägg!

Wo-hoo! Inte ofta jag sitter och bloggar på en lördag! Det har ju av någon anledning blivit en mera vardagssyssla! :o)
Sitter alltså med kurrande mage i vårt oinredda, sanslöst stökiga arbetsrum, med en kelgalen Fiakatt trampandes framför mig. Oo har åkt till morgonens innebandy som jag alltså står över för att hämta bröllopsklänning och köra combat. Måste hänga på låset i till butiken i Kungsbacka, då jag antar att jag måste prova klänningen igen. De öppnar ju 10.00, och 11 kör passet igång i Frölunda.
Däremot blev IFK-matchen framflyttad, så vaktbrickan får jag hänga på mig till 14.30 istället. Bjuds på lunch i Frölunda, så jag åker inte hem därefter. Kanske garnbutiken hinner få ett besök på vägen ut till Backavallen!

Det bidde alltså en liten grabb för Andreas och Elin! Oo tog en pizza med den trötte (vad ska då inte Elin ha varit?) nyblivne fadern och fick alla blodiga detaljer. Det är häftigt, nu är de alltså tre, och helt plötsligt blev jag också väldigt sugen på att föröka mig! Vem kunde tro det??

Ska försöka komma ihåg kameran denna gång, så kanske butiksdamen kan ta ett foto om jag nu provar klänningen. Skulle vara kul att fota lite på matchen. När de Allsvenska matcherna kör igång lär jag ju inte kunna stå och fota, ser inte så bra ut med en ordningsvakt som står och knäpper kort va? Synd, för det vore som sagt kul att fånga fotbollsengagemanget i ögonblicksbilder.

Grått och trökigt väder på utsidan, så jag har packat ned dubbla långkalsonger!

Kommentarer
Postat av: Andreas Elin och Noel

Skaffa kids, det är en grym känsla när den kommer ut! Helt underbart!



Kramar från oss tre :)

2009-03-28 @ 10:04:46
Postat av: purplerain

Faktiskt, helt grym. Man har ett rus som sitter i , i flera veckor. Lyckorus. Sen försvinner just den oveklighets känslan. Övergår till nått annat fint. Men jag säger inte att du skall skaffa ungar bara därför. HAHA, det finns ju droger. Nä.. SKÄMT!

2009-03-28 @ 23:39:23
URL: http://www.purplerain.devote.se
Postat av: Marita

Vad trevligt med ett lördagsinlägg:))

Blir det ett söndagsinlägg med tro??..;)



Yes hon börjar sukta efter de små liven vad skoj:))

Många ggr är det så att först när någon som står en lite närmare får sin lilla knodd då först så börjar ens egna längtan komma.



Och som Andreas o Elin säger det är verkligen en grym känsla.

Så det är bara o sätta fart:))



ha en fin söndag-själv beger jag mig till arbetet strax-men får en ledig dag imorrn istället:))



//Marita

2009-03-29 @ 12:30:37
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Imorgon gör jag något mycket oväntat och modigt för att vara mej. Jag lägger ut ett foto av mig själv på bloggen.

2009-03-29 @ 18:46:15
URL: http://www.purplerain.devote.se
Postat av: Linda tilll Andreas o co

Hehe, tacka sjutton för att man tycker det är underbart när man lyckats trycka ut en vattenmelon genom skrevet! ;o) Fast Noel är onekligen sötare än en vattenmelon...

2009-03-30 @ 12:42:42
Postat av: Linda till Purple

Alltid roligt att få ett ansikte bakom alla inlägg! :o)



Och jag kan ju inte låta bli att undra om det är så trevligt alla gånger när det där lyckoruset går över? Låter enklare med droger! Eller kanske inte ;oP

2009-03-30 @ 12:45:12
Postat av: Linda till Marita

Mm, läskigt va!? Vem kunde tro det om mig? Allra minst jag själv! :o)

Men är det inte lite fel också, att skaffa barn för att andra börjar ploppa ut, och man tycker det vore kul att om man nu skulle skaffa, vill skaffa just nu så att de blir jämnåriga?

Jag är ett velande i ett nötskal, jag vet! :o)

2009-03-30 @ 12:47:26
Postat av: Marita

Till Linda:

Nix inte alls läskigt att du tycker så det är bara du som skrämmer dig själv...hehe-men jag kan hålla med att visst rimmar det lite fel att man vill skaffa barn själv just för andra gör det-MEN jag tror inte man skaffar bara för andra gör det egentligen utan jag tror helt enkelt att när andra väl får sina knoddar får man helt enkelt en egen längtan efter en egen knodd-inte för att man måste alltså utan just för att man faktiskt vill:))



Vår siste knodd är den enda just nu som har jämnåriga "kompisar" då han är liten-inga av våra vänner hade barn när våra andra var små.Däremot lärde vi känna under åren andra som hade barn-o visst var det skoj just då vi sågs att barnen hade nytta av varann.



Lite rörigt inlägg detta..hehe..men du hajjar nog ändå.



//Marita

2009-03-30 @ 13:19:43
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0