Grr!

 
Fia fick resterna av mjukosten imorse. Det uppskattades.

Fortfarande inget nät hemma, men har ändå fixat så jag äntligen kan lägga in bilderna från Konditorivägen före och efter vi följt homestylistens råd. Det blev ju lite annorlunda också för att vi flyttat en del grejer till Igla innan hon var där. Dock lyckas jag inte få in bilderna här! blogg.se bara klagar på att de är i filformatet BMP, vilket inte är tillåtet, men jag har försökt spara om dom till JPG, och det går ändå inte! Verkar som jag måste hem och ha tillgång till ett bättre bildredigeringsprogram än "Office picture manager" som är det enda tillgängliga där jag nu sitter. Suck!

Min spricka i mungipan börjar visa en viss förbättring faktiskt, men det känns liksom lite konstigt. Lite stelt och tjockt liksom, och under natten vaknade jag flera gånger (sover inte lika bra utan min Oo!) med läpparna från mungipan och typ en centimeter inåt, ihopklistrade! Det syns inte något speciellt, men nu småkliar och känns det så där stelt i den delen av läpparna. Aldrig varit med om något liknande.

Oo ringde precis. De har parkerat utanför amerikanska ambassaden, så de är där i god tid! Men så vet man ju aldrig med trafiken och parkering där uppe i 08-land! Jag hoppas det går bra nu då!

Kommentarer
Postat av: Anna

Har det lagts upp på Hemnet ännu? Jag hittade det inte när jag var där och kollade just...



Du kan ju alltid ringa nån slags sjukvårdsupplysning för att höra vad det kan vara i mungipan. Det låter inte skönt alls.



Kram!

2009-03-04 @ 09:28:19
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Jag tror jag fick kryssa i "Bostadsrätt" också för att få fram i träfflista...



Mm, det är lite småstörande faktiskt. Men nu börjar jag kunna gapa i alla fall. :oP

2009-03-04 @ 09:50:04
Postat av: Anna

Nu så hittade jag det. Men det låg ju inte under Lindome minsann... :o)

2009-03-04 @ 10:03:43
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anna

och vad ni har fixat fint! Där skulle jag vilja flytta in. ;o)

2009-03-04 @ 10:04:51
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Nej, vilket är lite konstigt. Bara Mölndal allmänt. Men visst är det förunderligt var lite vidvinkel, uppljusning och detaljer in möbleringen kan göra! :o)

2009-03-04 @ 11:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0