Väntan

Sitter och väntar på mina kursdeltagare. Första gången jag kör denna kurs, så det är lite spännande!

Men det var bra att jag var med på passet igår och fick köra igenom koreografin ordentligt! Jag har ju inte full koll om man säger så!  Argh! Inte ens de låtar som jag ska köra idag! Och det värsta var, att jag inte kände att jag hade någon flyt i kroppen. På samma sätt som i torsdags, så kändes det liksom fel i kroppen, som att rörelserna var nya och obekanta för mig, framför allt kickarna. :o( Jag fick inget flyt och den där goa "combat-känslan". Kanske har det att göra med att jag inte känner mig hundra på koreografin, men jag har aldrig känt så här förut. Som att jag tappat gnistan för combat! Får se hur det känns ikväll, kanske har det släppt då.
Jag hade med kameran och knäppte lite bilder på tjejerna som gjorde ett toppenjobb. Då fick jag också en anledning att pusta lite! :o) Får lägga in dom sen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är nog bara så att kroppen inte återhämtat sig efter bröllopsresan. ;o) Kanske du skulle gå på några andra pass? Ta bort pressen (att kunna hela programmet), bara gå för att det är kul... Som vi vanliga dödliga. ;o)

2009-06-02 @ 08:35:44
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Det kan nog inte vara så dum idé, få lite distans till sitt egna pass och prova något annat. Som ni vanliga dödliga! ;o)

2009-06-02 @ 12:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0