Torsdag

Nej, inte fredag idag heller! Men nu är det ganska nära i varje fall. Ett snapshot av en underbar Rhodhodendron (hur stavas det?) som vi passerade under gårdagens promenad.
Jag var fortfarande låg när jag kom hem igår, och även om det inte var någon större värme i luften, så var det ändock sol. Det struntade Linda i och startade bastun.
Att sitta och svettas i en bastu och läsa 25-öresromaner är grejer det. Under tiden fixade snälle Oo middag och levererade en tallrik till mig! Okej, att sleva in varm mat medan man sitter och svettas i en bastu är alltså ännu en sak jag kan bocka för att jag nu gjort i mitt liv! Gott var det i alla fall, även om svetten droppade ned och kompletterade smakupplevelsen.

Efteråt kände jag mig lite bättre till mods och vi tog en promenad med sikte på Stora Älsjön, den större badsjö som ligger på promenadavstånd från oss. Vi tänkte finna en genväg genom skogen, vilket naturligtvis medförde ett obanat litet äventyr i skogen efter mer eller mindre skönjbara "stigar".

Till slut hittade vi dock bebyggelsen och sjön. Och vi upptäckte att vi inte varit långt ifrån att helt gå förbi den! Var hade vi hamnat då? Lerum?

Det blev alltså en ganska lagom promenad på en timme, med ett litet inslag av regn där ute i bushen.

Resten av kvällen tillbringade vi i soffan med bland annat Lyxfällan.

Min jetlag eller vad det nu var, verkar över i varje fall. Jag somnar utan problem, sover göttigt och är inte som en levande-död halva dagen. Skönt!
Däremot har jag träningsvärk sedan i tisdags, ack ja!


Det är småroligt att snegla in och se hur andra har det i sina trädgårdar. Denna passerade vi på vägen tillbaka från sjön.

Finn ett fel!!

Hahahahaha!









Hela nya combatpasset ikväll. Känns än så länge rätt ok. Än så länge alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0