Solsolsol!

Och här sitter jag. Har tuggat i mig en rejäl bit rulltårta. Perfekt så här på morgonen!

Gårdagen känns i ryggen, eller kanske snarare på huden på ryggen. Vi var ute och grejade några timmar i den gassande solen, men fint blev det! 
Den äldre grannpojken har fått en ny idol, och hängde Oo i hälarna större delen av tiden!



(Maja myser)



Innan vi gick in för att montera upp tv:n på väggen, gick Oo med på att följa grabben ned till tjärnen för att bada. Brr! Sedan satt han i soffan och tittade på när vi grejade.

Kort därefter kom Oos föräldrar och farmor på besök. De hade med sig så vi kunde laga en rejäl sats köttfärssås och färsk pasta, samt jordgubbar och melon, vilket inte var helt fel!
Det blev en avslappnad avslutning på dagen, där jag och Monica tog det lugnt i utemöbeln i den allt mer avsvalnade dagen. Pojkarna satt inne och gastade till fotboll med farmor.

Efteråt följde Oo med dom in till stan för att hämta Goldie. Vi lämnade den i Mölndal och tog Gulingen till Andreas och Elin i lördags, så vi kunde åka tillsammans och Oo ta sig en öl eller två.

Medan han var iväg, röjde jag lite plats i vardagsrummet och övade stretchen framför combat-dvd:n. Sedan lade jag omkull mig i soffan, käkade popcorn och kollade vidare.
Innan klockan var tio hade jag förflyttat mig och dvd:n till sängen, där jag snabbt somnade!

Idag tänkte jag vara med som deltagare på releasen i Örgryte. Blir bra att få köra igenom passet ordentligt innan vår release imorgon. Dock blir ju alla rörelser tvärtom som deltagare, vilket brukar röra till det för mig!
Och apropå röra, så var jag helsnurrig imorse. Hoppade in i Gulingen två gånger, hoppade ur två gånger för att gå tillbaka till huset och leta plånbok, mobil, passerkort. Bara för att resultatlös ta en djupare titt i väskorna och hitta det eftersöka där redan. Är inte det typiskt?
Kom på halvvägs att jag glömt ta med rena underkläder igen! Är det bara jag som finner det olustigt att gå näck under jeans? Eller byxor över huvudtaget? Strumplöst, fine, även om det har en förmåga att bli kladdigt varm och obehagligt efter en stund. Jag ska ju bara hem, men troslöst? I-landsproblematik.

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt att ni har fått gjort så mycket hemma, och samtidigt kunnat njuta av solen!! :)



Kul med release imorrn, men pirrigt! Men det är ju bra att du kan köra igenom passet en gång ikväll då, så får vi hoppas att det inte rör till det alltför mycket för dig :)



I-landsproblem är också problem ;) Och troslöst är ingen höjdare! :)

2009-06-01 @ 09:36:58
Postat av: Linda till Elin

Ja, man vill gärna passa på och vara ute när vädret är sådant! Gott att samtidigt få saker gjorda som behövs!



Release ja...det bubblar i magen bara jag tänker på det! Och skönt att det inte bara är jag som tycker det känns fel att gå troslös! :o)

2009-06-01 @ 11:14:18
Postat av: Anna

Usch nej för troslöst! Jag tar hellre på mig de svettiga trosorna på hemvägen. Men jag har hört att "andra" löser det den nakna vägen. :o)



2009-06-01 @ 14:47:54
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Haha! Pest eller kolera! Men att nyduschad dra på mig kalla och av svett blöta trosor känns inte som mitt alternativ. Jag väljer kolera... :o)

2009-06-01 @ 15:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0