Sitter kvar...

... på jobbet i väntan på träningen. Först 19.10 kör det igång i Örgryte, men meningslöst att köra hela vägen hem för att vända in till stan igen. Passar på att lyssna på musiken och plugga. Vet inte om det är combat-nerver i förtid, men hur många gånger kan en normal (jag kanske inte inkluderas i den kategorin?), skita på en dag egentligen? Är nog snart uppe i tvåsiffrigt av känslan där bak att döma!

Intressant va? Så kan det bli i brist på annat att skriva!

Fick förresten en burk med "Solbaer syltetöj" av en kollega uppe på Volvo IT. Hon hade varit en tur till Danmark i helgen, och inhandlat denna sylt av bären med det förtjusande namnet Solbär! Av namnet hade man kunnat vänta typ klargula bär eller liknande, men tydligen är det en form av svarta vinbär. Well, snällt var det i varje fall!

Blir så pass sen hem idag, att jag siktar på att hinna se CSI och inget annat. Dvs Oo får ledigt från göromålen idag! :o)
Snällt va? :o) Han kommer ju hem före mig också, trots att han skulle hjälpa sina föräldrar sjösätta båten, så han lär hinna spela av sig lite på Runescape också. Själv sitter jag faktiskt väldigt lite framför datorn hemma nuförtiden. Det finns liksom inte tid eller ro för det. Jag bloggar och betalar räkningar, det är typ allt.
Men när Diablo III väl släpps, då blir det andra rutiner! Frågan är bara när sjutton det blir!




(Efterlängtad!)


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, bloggandet SLUKAR tid av någon konstig anledning. Plus att man måste hålla någolunda koll på andra intressanta bloggar också. Mitt tv-spelande är minimalt. Men nu har vi köpt in ett flipperspel (PS3) och då kan det nog ändra sig...

2009-06-01 @ 18:23:24
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Hm, ja det tar faktiskt mer än man kan tro ibland! Kanske framför allt att hålla koll på andras! :o)

2009-06-02 @ 12:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0