Nära nu...

Det har verkligen regnat hela dagen. Okej att det har varit kasst väder utanför våra fönster förut, men jag tror banne mig inte att det har varit en hel dag? Inte konstigt att trafikrapportören varnar för översvämningar på olika ställen.
Hyfsat att göra idag. På måndag har jag två kurser inbokade, bland annat den första inför Learflytten.

Det är ganska sälla jag ogillar regn. Det har till och med hänt att jag gått ut enkom för regnets skull. Att vända ansiktet upp mot ett mjukt fallande regn är skönt. Att springa genom ett dundrande hällregn är kul! Att orientera i strilande regn får en att känna sig levande! Att fönstershoppa i regn är dock ingen höjdare.
Men vill man hålla sig inomhus, inbjuder sådant här väder till tända brasor, ljus och mys! Jag ser fram emot att få sticka färdigt blåbärsmössan. Och om jag hinner, så lär jag ha svårt att låta bli virknålen!
Men för att jag ska kunna slappna av ordentligt måste det städas lite hemma först...jag vet, jag är hopplös! Men jag har svårt att ignorera en belamrad diskbänk, grejer på golvet eller en överfull tvättunna, när jag bara sitter och faktiskt har tid över att kunna fixa de grejerna! Känner någon kille på det sättet tro? Kanske man skulle haft testosteron-kapsyler för tjejer att ta. "Kunna slappna av-tabletter" typ. Hm?

Vi har faktiskt inte mycket bokat för helgen, just för att kunna röja i ordning i huset. Det är ju de facto midsommar nästa helg, och sedan är det festen! Just det, vi ville ju fixa lilla badrummet också denna helg. Är bjudna till Oos föräldrar imorgon, så middag den dagen behöver vi inte tänka på. Just det, och så har vi storhandling att göra också i helgen. Och tömma tvättkorgen. :o)
Det finns alltid något att göra, och det tar oftast också längre tid än man tror. men med tanke på hur vädret denna helg ser ut att bli, så passar det ganska bra till det vi ska göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0