Lunch

Imorse 06.50 eller nåt. Combat-dvd:n in i det sista!
Tv:n blev bra där uppe på väggen. Nästa steg är att dölja sladdarna på något sätt, och montera upp dvd-spelaren som nu står där nedanför.
Jag känner faktiskt ingen större nervositet...ännu. Men så tömte jag väl tarmsystemet så effektivt redan igår!

När jag kom hem igår hade Oo fixat gräsfrön och sått på de ställen han fyllt upp med jord, bland annat den gamla sandlådan, som inte var så mycket sandlåda längre. Får se om vi får lite jämnare gräsmatta nu.
 
Bilderna från Örgryte-passet igår. Anna, Anna och Martina körde järnet, och bjöd på födelsedagsgodis efteråt! LesMills Body combat fyller 10 år i och med den 40:e releasen! Ylva skulle fixa tårta och sånt till vårt pass ikväll. :o)



Jag tog ju med mig själv där så käckt på den första bilden. Kolla brallorna jag har. De sitter tight! Jag bara stoppade ned dom byxorna när jag packade träningsväskan, för tillfället glömt de senaste månadernas expansion, och det faktum att jag faktiskt inte använt dom på vääldigt länge! Minuten efter bilden togs och vi körde igång: "Knäpp-knäpp"! De två tryckknapparna flög upp så det rök! Fick stå där bland alla studsande deltagare och mödosamt tvinga ihop brallorna igen! Konstigt nog höll de ihop resten av passet, så de kanske bara ville ge en tydlig pik så där i början?
Det blir inte de byxorna ikväll kan jag säga...

När jag kom hem hade vi fått jättefint paket från Jenny! Spontant ville vi vänta till festdagen med att öppna det, men frågan är om vi kan hålla oss tills dess! :o)





Att en så enkel sak som en grön fläck översållad med blommor intill vägen till jobbet, kan göra mig så glad. Har en stor äng också som nu är full av smörblommor! Vackert! Och påminner mig om när jag var liten och plockade bukett efter bukett med smörblommor till mammas kransar.


Fick också denna lilla bilen framför mig på vägen imorse. Visst är den söt? En liten Fiat, och så hade den bakverk klistrade på sidorna! Tjejen framför ratten satt och diggade musik så hela gulligheten svajade! :o)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är bara att öppna det! Ni har ju faktiskt redan gift er...

Kram!

2009-06-02 @ 12:50:02
Postat av: Elin

Shit, passet ser tufft ut! Hade inte orkat en sekund :) På torsdag ska jag på återkontroll hos bm och sen ska jag springa (om hon säger det e ok, en det hoppas jag) men börjar inse nu att det nog mest kommer vara asjobbigt! :) Men men, får bygga upp det lite nu då :)



2009-06-02 @ 13:02:19
Postat av: Linda till Jenny

Det är sant! Tjo-hoo! :o)

2009-06-02 @ 13:10:28
Postat av: Linda till Elin

Hehe, det mesta är jobbigt i början, men du lär komma igång fort! Jag skulle inte orka springa en kilometer i din takt, nyförlöst eller inte! :oD

2009-06-02 @ 13:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0