Komplikationer

Jepps! Vi invigde krocketspelet igår! Det var ju sådant härligt väder, så efter middagen körde vi tre omgångar. Kul!
Extra kul var det att se Fia jaga efter kloten, och sedan försiktigt peta med tassen. De är ju liite för stora och tunga för henne!

Medan jag fastnat i grannprat över häcken, ringde Nina och meddelade att de inte kommer idag. Antagligen imorgon. Det verkade som hon åkt på någon inflammation eller annan komplikation efter förlossningen. Feber, läkarbesök och antibiotika. Två småbarn på det, och åka bort är väl inget man precis känner för just då!

Annars känner vi oss relativt redo inför festen. Oos föräldrar ska komma med ett extra kylskåp. Deras utemöbler och extra bord, muggar, porslin, bestick mm, mm har de redan levererat. Jag kan ju inte börja med efterrätterna förrän tidigast imorgon, så idag tänkte vi åka och träna efter jobbet. Det behövs verkligen! Jag börjar känna de där krypande stickningarna i benen som jag brukar få när jag inte tränat på länge. Nästan som växtvärk! Jag kan inte tolka det som annat än känslan av muskler som förtvinar...
Dessutom indikerade den proppfyllda Ikeakassen med dumpade kläder, att något måste göras. En hel del av innehållet var byxor!

Efter krocket då knotten jagade in oss, blev det U-21 fotboll på tv:n. Samtidigt gick ju "Hells kitchen", så Oo hämtade lill-tv:n och ställde den nedanför! Jag var ju till garnaffären efter jobbet, så jag avslutade mitt andra päron, och fortsatte sedan på mitt nya projekt. Vad kan det bli tro?

När jag skulle börja sticka, tog Helena mig till Hisingens hemslöjd, en liten mysig handarbetsaffär som ägs av en rar äldre kvinna. Hon har alltid gett så personlig och bra hjälp, så jag försöker sedan dess att alltid åka dit. Hennes hemsida är dock...inte så fin. Så när jag nu efter väldigt många besök, etablerat så pass kontakt med henne, frågade jag lite försynt om jag kanske inte kunde hjälpa henne uppdatera sidan lite? Det skulle behövas så lite, och jag tycker ju bara det vore roligt. Hon blev väldigt glad, så när jag var där igår, fotade jag lite också.
När jag sedan har tid, ska jag fila på ett förslag. Sedan får hon välja om hon vill använda den eller inte. Tydligen hade den hon har sidan hos, också erbjudit sig att uppdatera den, och också gjort det. Men jag tycker nog att jag skulle kunna göra det bättre! :o)



Kolla färgerna! Visst är det bara underbart? Visst vill man bara känna, se, klämma och röra? Jag tycker det är kul och mysigt att gå i en garnaffär! Jag vill bara plocka på mig en massa av alla gosiga nystan, sticka en massa, virka ännu mera! Och tanten i butiken är så rar, att jag bara vill hjälpa henne med hemsidan. Medan jag var där, kom en ung tjej in med sin påbörjade stickning i handen. Hon hade kört fast och visste inte hur hon skulle komma vidare. Ett exempel på den goda servicen, där damen (jag vet ju faktiskt inte vad hon heter!), stod till tjänst och hjälpte henne vidare.

Oo har hamnat i ett dilemma. Sverige ska ju spela nån viktig match i U-21 på Gamla Ullevi på fredag. Han har blivit tillfrågad av sin bror om han vill följa med på den. Dagen innan festen och Nina och co är här.
Jag förstår hans dilemma, då han brinner så för fotbollen, och hur ofta har man möjlighet att se en sådan match?
Jag kan tycka en del, men lämnar dock beslutet helt på honom. Vad gör man i hans läge? Vad skulle en annan ha gjort?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas syster din mår bättre snart.



Du är så gullig. Vilken kul idé att erbjuda kvinnan en uppdatering av hemsidan. Det blir säkert jättebra. Vilka fina bilder du hade tagit redan nu. Lycka till med det projektet. :o)



Angående fotbollen så kan han absolut ta sina egna beslut MEN om du inte tycker han ska åka tycker jag du ska säga det.

2009-06-24 @ 09:13:47
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Mm, ännu en anledning till att man verkligen ser fram emot att skaffa barn! :o)



Tack, visst är det härliga färger!



Jag har sagt vad jag tycker, men vill att han ska besluta utifrån vad han själv vill, inte färgas av mig. Jag vill att han ska vara nöjd, och han vill att jag sak vara nöjd! :o)

2009-06-24 @ 10:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0