Höst?

Kyligt, mörkt, mulet och småregn ute. Ska sommaren vara så här har jag ingenting emot att sitta och jobba hela tiden. Nästan. Gott att man har trafikrapportörer på Radio City som kan ge ett skratt på morgonkvisten:
"Ringömotet rann på som ett lavemang!"

Igår lyckades eftermiddagens rapportör själv orsaka problem i trafiken, då han lyckades köra in i ett par från Skåne!

Jag fick i varje fall köpt en massa garner! Kolla alla härliga färger! Köpte även vadd att fylla mina blivande alster med, så nu är jag redo för Annas besök! Frågan är bara om jag lyckas hålla mig tills dess, och försöker tjuvstarta på egen hand. Dock är jag inte klar med blåbärsmössan ännu, vilket jag avser innan jag påbörjar virkningsprojektet. Hann inte sticka så mycket igår, då vi innan Hells kitchen satt och valde bilder till tackkort, bröllopsalbum och förstoringar. Det blev några stycken!

Men det blev en liten stund därefter, då Oo fick spela lite Runescape, och jag sticka några varv. Fia höll mig sällskap.



Direkt efter jobbet skulle Oo åka och beställa fotona, sedan har vi siktat in oss på att hitta badrumsskåp och sådant till lilla badrummet. Nu har vi ingenting där förutom en badrumsmatta, så tills gäster och fest vill vi ha det klart. Eller, tja, jag vill det i alla fall! :o)

Vi har också funderat på att ha en stor klocka ovanför köksskåpen. Det är ju rätt mycket vägg ända upp till taket, så en stoor klocka skulle vara rätt fräckt. Hittade en på Handladesign.se som var hela 90 cm i diameter. Siffrorna är självhäftande, så man kan sätta dom hur man vill(!), bara några siffror, alla, eller inga alls. Men det visade sig att deras distributionslager är samma byggnad som Oo jobbar i just nu! Klockan var restad, och skulle levereras om någon vecka. Kanske Oo är kvar där i Kungsbacka då så han kan hämta den direkt! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, vilka fina färger!!! Jag måste ju också fylla på ett litet förråd inför resan. Eh, när ska jag hinna med det? "Ett skepp kommer lastat" med vaddå? En massa gaaaaarn. :o)

2009-06-10 @ 09:38:41
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Ja, visst var det!

Och så blir det snarare:

"Ett PLAN kommer lastat.

-Med vadå?

-Annas garn!" :o)

2009-06-10 @ 09:53:45
Postat av: Anna

hehe...

2009-06-10 @ 12:41:20
URL: http://andasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0