Fint väder!



Det fina vädret visar sig genast på bokningarna. Releaserna brukar alltid vara fulla, men när solen skiner på vintertrötta deltagare, är valet inte så svårt. Det är genomgående tunnare på alla anläggningar, och därför ganska välmotiverat att schemat bantas under dessa sommarmånader. Jag hoppas bara att jag får komma tillbaka i schemat till hösten, annars blir jag kinkig!

Ikväll ska Oo på sin månatliga träff med gamla jobbarkompisar på Gothia Towers. Jag ska ta det lugnt efter passet, ta en bastu och kanske en sväng på Ikea innan jag hämtar honom. Han lämnar Goldie på jobbet och tar bussen in. Sedan måste han med buss 06.00 imorgon bitti!! Undertecknad är en snäll fru och skjutsar ut honom till vägen och hållplatsen.
Blir inte sent ikväll dock eftersom vi ska hem och se fortsättningen på House, samt Hells kitchen! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hm... jag funkar tvärtom. När sommaren (och allergin) kommer så beger jag mig till träningslokalen. :o) Perfekt med luftkonditionering och inte så knökat med folk...

2009-06-03 @ 07:16:22
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Marita

ja man märker även på friskis att folk inte tränar så värst mycket nu-är betydligt mer space för oss som träget går kvar.



jag tycker det är skönt med lite mindre i lokalen-vissa pass är så fulla att det knappt går o utöva alla rörelser som man ska ju-men visst när det blir för lite då är det inte skoj heller-som sist jag avr iväg då var vi kanske bara 15 stycken....



Lagom är bäst....hehe...

2009-06-03 @ 07:25:50
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Anna och Marita

Det är sant, det är faktiskt ganska gött nrä det är lite glesare så man får plats att röra sig ordentligt och inte måste hålla koll hela tiden.

Men lagom är ju bäst förstås...blir det FÖR glest så, tja. :o)

2009-06-03 @ 08:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0