Söndag!

En liten glimt av vad denna helg innehållit hittills. Virkning, stickning, Wii och Bolt! Jag har hunnit en ganska bra bit på musmössan, med tanke på allt annat vi gjort. Igår var ju vädret så kasst att vi åkte en sväng till Sisjön och diverse roliga butiker som Media Markt och Elgiganten.
Det blev en tv till sovrummet! Ja, jag vet, vi har redan en tv där, men den går inte så bra att sätta uppe på garderoberna som vi så fint tänkt ut. Där uppe måste tv:n kunna lutas framåt för att vi ska få perfekt vinkel. Sedan kan vi ligga där och bara höja blicken lite slött för att få perfekt tv! Liite lyxigt köp ja, som mitt samvete har lite svårt att bortförklara. Det hade ju varit en sak om den tv vi har inte fungerat längre, men nu var det ett rent lyxköp! Oo tyckte inte alls det var någon fara, och drog en jämförelse med mitt spontanköp av en stor Toblerone!! Jag klarade mig utan den, men jag kunde köpa den, och ville ha den. Så varför inte?? Jag tyckte det var en otroligt knäpp jämförelse! Det skiljde ju liksom några siffror emellan de två köpen! Men det ska erkännas att mina protester var tämligen lama, och att ligga och se på en tv som står vid sidan om är en helt annan sak än att ha en snett ovanför och rakt framför sig! Heh.
Sen kan tilläggas att Oo käkat mer av den där Tobleronen än jag gjort! 
Efter välmotiverat tv-inköp drog vi en sväng till Inet, en datorbutik, där Oo uppgraderade sitt RAM-minne på sin burk, medan jag stod och dreglade över digitalsystemkamerorna. Därefter hittade vi två snygga små fönsterlampor till köket. Uttagen är fel bara, så det måste vi fixa.

När vi njutit av vår nya lyx i sovrummet ett tag, så kröp rastlösheten på oss. Eftersom det var uppehåll i regnskurarna på utsidan, så stack vi ut och joggade!! Jag kan ju säga, att från horisontalläge, till att springa uppför backen från vårt hus, var inte roligt! Vi var ute ...en halvtimme tror jag. Men då blev det ett uppehåll för lite tjöt med några hundägare i skogen, och blåbärsfrossa på andra sidan tjärnen. Det smärtade så där skönt (ironi) i luftrören efter den där första backen, och blev inte mycket bättre kan jag säga. Bedrövligt!
Men det var skönt att komma ut ändå.

Idag så har vi hunnit ganska långt på altanen, men vi fick springa in och ut där några gånger, då det småregnade till och från. Till slut fick vi ändå ge upp, då vi tömt de tre skruvdragarnas batterier. Det ser ut som virket inte kommer att räcka hela vägen heller, då några av de levererade var skadade, och några så väldans mycket mörkare i färgen. Men det blir snyggt!
Förutom roliga elektronikgrejer, köpte vi också två "flugfångare"! De som varit på besök hos oss en längre stund, har upplevt att vi får in en hel del flygfän. Det är drivor som vi kan dammsuga upp efter en heldag med öppna dörrar. Getingar, bromsar (blinnigar som somliga också kallar dom), flugor i alla storlekar, kokamoj (Pappa långben enligt somliga) och humlor. Nu provar vi med två, och vi har hängt upp dom intill varandra för att kunna jämföra vilket bete som lockar mest. Den ena laddade jag med Coca cola och sockerbitar, och den andra med korvbitar och en guck sirap med lite vatten att fresta dom med. Får se hur det går.

Har fått två maskiner tvätt gjorda också. Jösses, vi är bara två, men jag tycker maskinerna går jämt! Dessutom fick vi alla tackkorten gjorda igår också, vilket känns bra. Fattas bara en hel hög frimärken och några adresser.

Nu tar vi det lite lugnt innan jag ska iväg och jobba. Över två timmar innan börjar vi, vilket jag har svårt att se poängen med. Toppenbra att vi får mat där, men lång tid tar det inte att käka och få en genomgång. Menmen, vi får ju betalt! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

För mig är det inte motiverat att köpa en tv till sovrummet för att Peter ska kunna somna, dvs högst tio minuters tv-tittande per kväll. ;o)

2009-07-19 @ 16:06:56
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Hehe, förståeligt!

2009-07-20 @ 10:55:52
Postat av: Marita

Vilken sida blev det på plankorna nu då??

2009-07-22 @ 08:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0