Regn = shopping!

Direkt efter mina tre effektiva timmar på jobbet gjorde jag ett litet ärende. Bilden visar en del av detta! Moahaha!

Den första manualen börjar se ganska klar ut nu, men sannerligen hinner man inte mycket på tre timmar! Det är några fler som "sitter inne" dessa dagar också. Dock har inte de något uppdrag att gå tillbaka till så som jag. En av dem har varit utan uppdrag i flera månader! Då är det visserligen förståeligt, men jag har svårt att godta det för egen del: Fikapaus!
Tre timmar och de ska ha fikapaus!
Jag avvek tidigare idag, för jag vill hellre jobba med manualen, men så ska det hela tiden snick-snackas också! Vara socialt, suck!


Väl hemma plockade jag upp Oo, och så åkte vi tillbaka till stan med destination Sahlgrenska och Droppen! Jepps, dagens goda gärning i form av blodgivning från oss båda!

Det är sagt att nerverna med tiden blir så sönderstuckna att man till slut inte känner två millimetersnålen. Det har jag inte märkt av!


Efteråt belönas du med ett fint bandage (såg en kille som fick ett rött, mycket coolare juh!), fika och valfri present. Vi tog lotter denna gång, men det var dålig utdelning på dom! Kasst.
Fyra veckors karantän gällde efter besök i USA/Hawaii, så vi klarade oss med råge.

Varje gång vi gör denna goda gärning tillsammans hamnar vi i den meningslösa munhuggningen om varandras blodgrupper.
"- Undrar hur fördelningen av blodgrupperna är i andra länder?" (Oo reflekterar över att A+ är vanligast i Sverige)
"- Tja, i de asiatiska länderna är B vanligast" (Biologiläraren talar)
"- Hö, hö, det förklarar ju varför du är så B!"
"- Ha! Det var ju rätt kommentar från en som är nolla!"

Efter fika och nitlotter åkte vi för att hitta kläder till Oo. Det blev Stadium XXL, där vi shoppade gärnet! Det blev vanliga långärmade, en skjorta och pikettröjor, men även en cardigan/kofta och en tröja till mig!



Det saknades byxor och skor dock, men kammade noll i nästa butik som Oo tog oss till i Sisjön. Sen drog vi till Chilli istället för att se vad vi kunde använda presentkorten till. Efter några varv blev det två svarta höga krukor, mattallrikar och asietter och en liten tavla som passade finfint i lilla badrummet. Tack Martin och Sofie! Och vi har fortfarande ett presentkort till att spendera där!

Oo fann denna variant av saccosäck som tydligen var rätt skön. Men desto svårare att komma upp ur! Jag tyckte vi kunde spara den tills vi blev pensionärer, så vi verkligen skulle ha svårt att komma upp!

Shopping tar på krafterna, så utrustade med Enjoyguiden åkte vi in till centrum och Pasta+! Tack vare Enjoyguiden fick vi två smaskiga pastarätter, dricka, öl, kaffe och efterrätt för 250 spänn. Gissa efterrätten! De hade inte den efterrätt jag helst önskat, men denna var inte dum den heller!

Så nu sitter vi mätta och belåtna framför våra skärmar. Jag, (och förhoppningsvis han intill mig), känner mig lite blåslagen efter alla gula bilar vi sett under vårt bilande kors och tvärs genom stan! Vilken otroligt knasig lek, vem drog in den i våra bilar!?

Fick samtal från systeryster. Elene, hon som har hand om moster Rose-Maries dödsbo hade messat och frågat om hon skulle erbjuda lägenheten att hyra ut på golfklubben. Jag vet inte hur läget ser ut där nu med ägandebytet. Senaste vi hörde var ju att någon advokat var på gång som skulle kunna slutföra ägarbytet, så att jag och Nina nu står på den, men vi vet ingenting om hur det gick eller går. Vi vill bara bli av med den! Någon som är sugen på två veckor i Portugal??
 


Kommentarer
Postat av: Hannah

Are those Knackebrods I see on the bottom shelve??? That's a lot of Knackebrods there!! LOL



You B?? Me B too!!! Are we related?? Since the ancient chinese folks use blood to determine whether a person is someone's legitimate son (as long as the 2 drops of blood can clot together...they are related!!) xop



And hey!! I thought you are coming to Malaysia?? the 35C is waiting for you here!! xo)

2009-07-23 @ 09:55:04
Postat av: Anonym

Skönt att shoppingrundan blev lyckad och att han kan kom hem med lite kontorskläder!! :)



Portugal låter ju inte helt fel... :)

2009-07-23 @ 17:30:09
Postat av: Linda to Hannah

Bottom shelve? Its knäckebröd all the way from top to bottom, and all the way! :o)

Hehe, so there is some accurancy in the fact that we asians has a majority of B!

Oh...35C..me like it!!! :o)

2009-07-24 @ 08:16:10
Postat av: Linda till ... Anna? Elin? :o)

Ja, han börjar ju se riktigt presentabel ut nu! ;o)

2009-07-24 @ 08:17:22
Postat av: Hannah

hahaha... Knackebrods all the way eh?? you gotta remember that in IKEA here... they only have like 1 or 2 rows of knackebrods here... and its just the small shelve... went there last week... the big round knackebrods (with the hole in the middle) are no longer there (except for the display hanging right on top!), just the small round knackebrods...



Like 35C?? come on over!!! ^_^

2009-07-24 @ 12:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0