Lite trädgårdsarbete!

Wo-hoo! Ett inlägg på en vardagskväll! Kors i taket. Äpple- och päronträdet är nu planterade! Buskarna ser fortfarande oroväckande trötta ut. Gjorde vi fel när de planterades? Vi grävde rejäla gropar, satte ned dom och vattnade gärnet, dränkte dom! Varken jag eller Oo har någon erfarenhet av att plantera varken träd eller buskar, så jag tillämpade knepen jag lärt av mamma, att man ska vattna rejält. Det gällde förvisso krukväxter, men växt som växt...?
Shit, hoppas de klarar sig!

Oo lider verkligen av värmen som varit denna vecka. Våra inre termostater är så tvärtom som de bara kan bli. Jag fryser för minsta lilla, medan han kan gå i shorts året om. Jag kan åtmindstone klä på mig, medan han har svårt att ta av sig mer än, tja ned till bara mässingen!
Jag går runt och myser, och njuter av att inte behöva ha på mig en massa kläder. Att känna friheten i att bara kunna ha på sig en t-shirt inomhus! Mmm!
Jag åkte förbi Elgiganten igår för att köpa en bordsfläkt till min stackars man, men där var de föga förvånande slut. Hittade en finfin på intilliggande Mediamarkt istället, och det är faktiskt ganska skönt när den snurrar förbi med sin ljumma vind.

Men jag har suttit tillräckligt vid en datorskärm idag! Virka kanske?

Kommentarer
Postat av: marita

Vad skoj med ett inlägg på kvällen:))



Det låter ju som ni gjort helt rätt beträffande planteringen-de är säkert bara matta av den otroligt starka solen-fortsätt bara o vattna varje dag så de inte torkar ut i värmen så ska du se att de snart reser sig igen o ser pigga ut.



Jag älskar ju denna värmen jag med-visst är det jobbigt på vårt jobb som är utan air condition-o där får man tyvärr inte klä av sig nåt direkt utan där är det tjocka tunikor med långbyxa som gäller-men annars är detta mitt favorit väder-stekande sol o över 30 grader då mår jag som bäst:))



Ska iväg nu o köra en son till stenungsund sen ska jag njuta av solen några timmar innan jobbet kallar...



//Marita

2009-07-03 @ 07:32:59
Postat av: Linda till Marita

Jag hoppas det! De ser verkligen bedrövade ut!

Ja, speciella jobbkläder är inte en hit i värmen! Jag minns en varm sommar då jag jobbade som väktare. Det var inte mysigt att dra på sig den mörkgrå overallen och trava omkring utomhus bland alla shorts och linneklädda människor! Då längtade man till natten...

2009-07-03 @ 08:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0