Hängrännor

Fick jättefin gerbera av grannen som tack för att vi såg efter deras kaniner några dagar! Den i sin svarta kruka passade jättebra i köksfönstret tillsammans med den nya lampan. Är riktigt nöjd med lamporna!
Apropå lampor, så fick Oo äntligen riktig kontakt med Joakim, grannen längst in, vars fru vi fram tills idag endast haft kontakt med. Han kikade på vår trilskande kökslampa, den med relät som bara står och blinkar om man håller inne strömknappen. När vi satte upp fönsterlamporna, visade det sig att de uttagen också gick till en "knäpp-knäpp"-strömbrytare och ett likadant relä. Samma strul där. Vi kan alltså slå av och på via relät i strömskåpet, så det är ju ingen skrik och panik. Hur som helst så är Joakim elektriker, men inte inom hushåll, men han kunde i varje fall konstatera att han inte kunde göra något. Så nu måste vi ha hit en "riktig" elektriker. Men ingen panik dock.

Jag har rensat takrännorna. Ett riktigt skitigt och grisigt jobb. Har också tassat omkring på taket och rensat det värsta skräpet. Planterade om jordgubbsplantorna till en stor svart "kruka" som nu står på altanen, samt planterat om lite andra blommor och växter. Tog också ett snabbsvep med dammsugaren medan Oo knöt grannkontakter.
Innan vi var duktiga och grejade med huset, så provianterade vi lite. Men innan dess, på vägen till Ica Maxi, stannade vi till på den närbelägna golfbanan för att slå lite bollar på driving rangen! Jag har gjort det en gång tidigare i livet. Med Rose-Marie i Florida december 1999! Då tyckte jag det var rätt ok att stå där och safta iväg bollar, ett bra alternativ för att då bort lite aggressioner! Det var inte många bollar jag missade eller fick felträffar på! Tio år senare gick det inte lika bra. Sträckte mig i axeln, missade, slog i marken, skickade bollarna åt höger och vänster. Näe, golf är visst inte min grej!



Oo har ju spelat förut, därav egen golfbag på sådan där struttig liten vagn, och de betydligt bättre slagen! Tror hans teknik var något bättre också...








(Observera att han har handske också!)




















(Lindas bollar hamnade lite var som helst)














(Och ibland ingenstans!)












Känner mig trött i ögat och i behov att återställa egot. Dags för sängen!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hängrännor och golfbollar??



Vi vill se foto på Oo i kontorsnisseuniform!!!!! :o)

2009-07-26 @ 15:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0