DiLeva

Så var man här igen. Jag måste säga att dagarna hittills rinner förbi utan problem, nu när jag har något meningsfullt att göra!

Morrongängen sänder repriser från våren, och på väg hit sände de en intervju de hade med Tomas DiLeva. Snacka om flummig människa! Kan man verkligen vara så på riktigt?
"Frid, kärlek och kosmiskt ljus"
Okeej.

Är lätt stel i kroppen idag efter första combatpasset på länge! Åkte ner till Kållered och deltog på Ylvas pass igårkväll. Det kändes förvånansvärt bra i kroppen, och jag hade rätt bra koll på koreografin ändå. Under tiden var Oo ute i skogarna och sprang, så vi gav oss själva var sin klapp på axeln. Timmarna innan låg vi håglösa i sängen. "-Ska vi inte hitta på något?"
"-Mm"
Utan att komma längre. Så det kändes skönt att man faktiskt kom sig iväg, och även om jag blev grymt trött bakom ratten hela vägen till anläggningen, så vaknar man till när man väl är på plats och musiken kör igång.
När jag provianterade efteråt såga jag en hälsokostbutik intill. Mina folsyretabletter är slut, så jag passade på att inhandla nya. När jag ändå var där lät jag expediten plocka fram något "multivitaminigt" som skulle passa två kulinariska latmaskar. Vi säger hela tiden att vi ska börja äta nyttigare och mera mångsidigt. Mm, det grönaste vi oftast har i kylen, är möglet på tomaterna eller paprikan som vi övermodigt köpte in, men sedan fick förgås!
I väntan på omvändelse, eller Anna Skipper, så antar jag att det är bättre med tabletter än ingenting alls.
Nej, dags att jobba!

Kommentarer
Postat av: Marita

DiLeva var vi o såg på för några år sen o han var störtskön o se live-väldigt annorlunda än vanliga människor helt klart-han lever nog som i en fantasivärld tror jag.



Men väldig bra live med en scenshow jag aldrig tidigare upplevt faktiskt.

//Marita

2009-07-22 @ 08:22:36
Postat av: Anna

Man undrar hur mycket som är "han" och hur mycket som är produkten "DiLeva" egentligen.



Ni är riktigt duktiga som kommer er iväg. Jag kom mig iväg och köpte en regnjacka igår. Nu kan jag inte skylla på regnet när jag vill gå ut och gå. Hehe. Men det finns så många andra ursäkter att ta till... ;o)

2009-07-22 @ 09:18:19
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Marita

Ja, jag såg honom på en festival för många herrans år sedan med sin vattenkanna. :o) Tycker också han är rätt skön, men är det verkligen på riktigt? Är han verkligen sådär hemam i vardagen? :o)

2009-07-22 @ 09:40:18
Postat av: Linda till Anna

Precis, men samtidigt har jag svårt att föreställa mig honom hemma i ett kök, skällande på sina barn (han har väl barn?) och tjafsande om vems tur det är att ta hand om disken :o)



Hehe, i vissa fall är man ursäkternas mästare!

2009-07-22 @ 09:41:57
Postat av: Anna

Jo, han har barn och är skild... Så han funkar som oss andra dödliga. :o)

2009-07-22 @ 11:21:59
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0