Dessa mobiler!

Jag har mobilproblem igen! Min förra fick ju nåt fnatt, så mikrofonen/högtalaren slutade fungera. Enda sättet för mig att höra den andra var via högtalarfunktionen. De kunde höra mig, men jag kunde inte höra dom! Jag lyckades få till det genom att återställa fabriksinställningarna, vilket medförde att jag bara kunde behålla de nummer jag sparat i SIM-kortet. Inga större problem förutom det faktum att SIM-kortet bara kan lagra ett nummer per kontakt! Så de som hade två eller fler nummer, fick helt plötsligt en kontaktplats per nummer. Bara att flytta och organisera tillbaka i ordning igen. Senare tappade jag ju hela härligheten i toaletten, så alltihop försvann i avloppet.

Nu har jag sakteliga börjat återskapa min telefonbok igen, men så har ljudet lagt av igen! De hör mig, men jag hör ingenting! Skitirriterande att måste använda högtalarfunktionen, då man knappt hör något ändå! Det är så att man funderar på att skippa Nokia. Det knäppa är att jag ju inte ändrat något i telefonen som skule ha kunnat utlösa detta. Jag ringde Oo och det fungerade som vanligt. Sedan bröts det, vilket det gör ibland (Telia eller Nokia??). När jag/han ringde upp igen så var ljudet borta!

Nu återstår alltså att prova återställa fabriksinställningarna igen, men då måste jag först flytta alla kontakter till SIM-kortet, dvs oordning igen! Att koppla in med kabeln till MyNokiafjant på datorn har bara strulat, Nej, Nokia ligger INTE bra till hos mig just nu! I-landsproblematik jag vet!!!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Något att läsa när du ändå inte hör :o)



http://www.expressen.se/husdjur/1.1639586/sa-manipuleras-du-av-din-katt

2009-07-14 @ 15:16:18
Postat av: Linda till Stefan

Mina barn skulle aaaaldrig manipulera mig!! Xo)

2009-07-14 @ 15:38:51
Postat av: Hannah

Must be something in the air!!! sometimes my phone i can't hear anything as well!!! and i have to restart the whole phone all over again... and still doesn't work sometimes!!!



2009-07-14 @ 17:54:01
Postat av: Linda till Hannah

Its so frustrating!!

2009-07-15 @ 08:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0