Bortskämd

Denna vecka har vi verkligen skämt bort oss själva, och blivit bortskämda! Inte många middagar vi tillagat hemma i köket! Igår blev det både lunch och middag ute, dagen efter gomiddagen i stan! Efter mina timmar framför skärmen, där jag fick igång den andra manualen, styrde vi kosan norrut mot Stenungsund via Bräckboden i Kungälv.
Med en kasse full med kex hämtade vi upp Monica på Landet, innan vi till slut hamnade på Harrys intill vattnet vid torget. Gamla Plankton har äntligen fått en rejäl ägare som verkligen satsat på stället! Det var totalt omgjort där inne!

Sedan hann vi inte många steg i Stenungsund förrän jag mötte en Ellen, min gemla mentorselev som gick ut nu i vår! Stunden senare såg jag en annan som jag vet nu tagit studenten. Kul att se dom igen!
Maten på Harrys var riktigt bra! Åt en underbar fisksoppa, medan Oo frissade i en gigantisk tallrik med pasta. Jag har aldrig varit på Harrys förut, och bara haft intrycket av att det var mer en pub med enklare smårätter. Det var ju kanon! Undrar dock varför de lagt ned stället de hade här i Göteborg. Som att de flyttat den till Stenungsund...?
Nåväl, mätta och belåtna tog vi tag i byx- och skoshopping till Oo. Han hittade snabbt två par snygga skor, Lacoste och Ecco, och en skjorta för halva priset på MQ. Sedan även två par byxor i butiken i Stora Höga som jag nu inte minns namnet på, där det också blev en skjorta! Han har svårt för byxor. Av någon anledning blir de ofta för trånga över låren, så några modeller han provade gav upphov till svettpärlor i hans panna, och skratt för hans två medhjälperskor!
Men snacka om att min Oo nu är ekiperad och klar för ett kontor i stan!
Jag ville frossa i snygga stickade tröjor, och började drömma om polotröjor med en snygg kavaj till jeansen. Men min högtempererade Oo, som gärna springer i shorts mitt i vintern, sade stopp. Tydligen är det väldigt varmt inne på det där kontoret (till skillnad mot Volvos), så han gick bara med på kortärmade skjortor och pikettröjor!  Men han är så fin nu i sina nya kläder! Hans första rejäla uppgradering av garderoben sedan min brutala slakt och upprensning där i början av vårt förhållande!

Väl tillbaka till Landet knödde vi ihop oss i Monicas säng och somnade direkt. Gött! Sedan åkte vi upp till Hakefjordens pensionat och anslöt till Nickes familj. Ännu mera god mat, där jag och Anna inte kunde bestämma oss för vilken efterrätt vi ville ha, så vi tog båda! Sedan fick vi enligt mig, tre stycken på tallriken! Creme brulée, kanel- och sockerfrästa äpplen med äppelsorbet, och chokladpudding! Fredrik, som gjorde maten till vår bröllopsfest är verkligen superduktig! Chokladpudding fanns inte på menyn, men Ida hade önskat det, och då gjorde han det. Därav mitt och Annas bryderi. Shit vad mätt jag var!
 


Väl hemma var det direkt i säng, och jag hade då inga sömnproblem denna natt!
Inför nästa vecka har jag tagit på mig hela tre combatpass! Månne allt matfrosseri som ligger bakom?? Kungsbacka på måndag, Örgryte på onsdag, och City på lördag. Har inte fått klartecken om lördagen ännu, men jag borde kanske åka dit ändå i vilket fall! Burp!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Oh my... the desserts are SOOOO tempting!!! Those are just gonna shoot my bg up!!! I need to go get the extra insulin pens i have at home!! LOL!!

2009-07-24 @ 12:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0