Tror inte...

... detta inlägg blir så långt. Uppkopplingen är segare än mig när jag är riktigt trött, så det skulle inte förvåna mig om allt falierar när jag sedan ska spara detta. Sitter i min "vilaltalstol" framför tv:n medan Johan grejar i de inre regionerna. Han fick allt ta sig en paus från Runescape för att låta mig låna datorn lite. För spelet fungerar visst flödet tillräckligt bra. Hela helgen har vår tidsuppfattning varit skev, då vi uppfattat 18.00 som 22.00, minst!
Igår gjorde vi lite ärenden i stan, bland annat gjorde jag ett försök att hitta ny mobil. Det gick sådär. Det finns ju alldeles för mycket att välja på, men inget som riktigt föll på läppen.
Jag vill att den ska kännas bra att knappa på! :o) Så jag knopprade och knopprade på ett gäng, men fann till slut att jag var tvungen att välja någon bara för att välja någon, vilket var helt fel. Så jag lade ner det försöket för den dagen. Jag ville dock gärna ha Nokia eftersom jag redan har tillbehören för sådan.
Idag blev det nytt försök. Vi drog med Gulingen till Lindome där jag lämnade av Oo, så han kunde packa nån flyttlåda och spela Runescape på ordentlig mottagning. Under tiden drog jag ut på mobiljakt, och hittade så till slut en Nokia 6600 slide. Det jag inte gillar med dagens mobildesigner, är att de är så blanka!
Varför i hela friden är de så blanka? Vartenda litet fingeravtryck syns ju! Och visst är det käckt med stor display, men inte så käckt med ett glassigt öronavtryck när man talat färdigt!

Jaja, från ena uppdraget till det andra: Ikea under löningshelg!

I avsaknad av soffa, hade vi min "vilaltanstol" som hyfsad bekväm tv-tittarmöbel. Observera en i antal. Den andre fick välja mellan att ligga på golvet, sitta på köksstol, eller på en av Johans ihopfällbara extrastolar.
Efter att under lördagskvällen suttit och stickat på fårfällen framför brasan, vilket var väldigt mysigt, men resulterat i riktigt ond svanskota, fick något göras.
Tills vi beslutat hur vi ska höra i fallet soffa, fick Johan ögonen på ett alternativ i Ikeakatalogen. En gungstol! Undertecknad tyckte det var en bra idé, då den även kommer till bra användning efter soffinskaffande. Men han var inte så upplagd på att ge sig in på Ikea en löningshelg, så jag tog tag i det.
väl där var jag utsvulten, så en femkronorskorv kändes behövligt inför människomuren som väntade. Hade inga kontanter, men tjejen i kassan hade inga problem när jag skamset plockade fram kortet, För fem spänn! Köpen medgavs ej. Drog igen. Nope. Provade vårt gemensamma kort. Näpp!
Jag fick korven ändå! :o)

Hittade stolen, och lite annat välbehövligt, som till exempel vanligt dricksglas. Medan jag kryssade mig fram genom gångarna, hördes det i högtalarna: "På grund av tekniska problem med våra kortterminaler, tar det längre tid än vanligt att betala med kort. Beklagar detta och ber om överseende." Aha! Bara för att kolla att inget var helt åt skogen med mitt kort eller konto, så hade jag provat att ta ut en hundring i bankomaten utan problem...

Stolen skulle hämtas ut i varuutlämningen. Botten gick ur påsen. När stolen kom var klädseln fel. Hade jag upptäckt det först hemma hade jag blivit lite grinig! När jag ställt in kassen i baksätet, föll den ur, så ett glas krasade.
Det var två hungriga och småkinkiga Olofstorpare som styrde hemåt en stund senare. En äppelmunk lättade upp andan hos mig efter ett besök hos Ica Gunnilse (vi dividerar fortfarande om uttalet, GUNNilse eller GunnILSE?).

När potatisgratängen stod i ugnen ringde det på dörren. Våra nya grannar "till höger" kom för att hälsa oss välkomna, så det blev lite kaffe och prat. De var i sextioårsåldern, från Finland sedan många år, och väldigt trevliga!

Medan vi var i stan, var Johans pappa förbi med mera ved till oss! Vi har eldat ganska mycket, för det är ju mysigt! Och vi fick ju en massa ved av dom samtidigt som "verktygen" och korgen förra helgen, som vi redan hunnit beta av ganska rejält. Och så fick vi påfyllning! Så himla snällt!

Nu ska Johan få tillbaka datorn. Det blev mer skrivet än jag tänkt, så hopaps det inte strular nu och hänger sig så allt försvinner när jag sparar! Känenr att jag är lite disträ nu när "X-men 2" visas på tv:n! :o)

Kommentarer
Postat av: Oo

Diskuterar inte med dig om hur man säger det, utan säger hur man säger det!!!!

2009-01-26 @ 14:18:19
Postat av: Anonym

Jaja, försök du. Pöss!

2009-01-26 @ 16:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0