Sitter kvar!

Det känns meningslöst att åka hem, när man har närmare till gymmet härifrån. Något gott med det var i alla fall att jag kunde ta ett inringt ärende efter min ordinarie arbetstid. Inköparen blev väldigt överraskad men glad när jag ringde! :o)
Det har blivit mycket fika idag. Under förmiddagen "uppvaktade" vi Amith med fika och present eftersom han åker hem till Indien på lördag. Ett år har han varit här, och längtar nu hem, där han ska gifta sig!
På eftermiddagen bjöd Amith tillbaka i form av tårta!
Det förhindrar dock inte att jag nu börjar känna mig lite hungrig igen. Har en macka med mig, som förhoppningsvis ska räcka tills passet är över. Hm.

Jag har påbörjat något jag länge velat och funderat på att göra: Spara bloggen!
Tyvärr kan jag ju inte få med länkarna, och många av bilderna är ju tumbnails som nu förblir det, eftersom jag bara kopierar in inläggen rätt upp och ner i Word. Himmel vad jag skrivit! Okej, det är ju en del bilder också, men jag är klar till och med september, och är uppe i 133 sidor! Och jag har ju inte precis skrivit mindre de senaste månaderna!

Vimmelmamman gjorde mig uppmärksam i sin blogg på en intrssant funktion som gör att man kan beställa en egen bok! Dvs, man laddar in sin text, och så kan man få den i tex pocketform! Vore inte det coolt att ha kvar sin blogg i ett pocketformat? Vet ännu inte riktigt huruvida det går med alla bilderna jag har, men jag ska klart undersöka det närmare. När man nu skrivit så mycket som det faktiskt blivit, skulle det kännas jättetrist om allt skulle gå förlorat, tex genom ett datorhaveri, eller om blogg.se plötsligt skulle krascha eller läggas ned!
Det ska bli intressant att se hur många sidor det blir när jag är klar!

Kommentarer
Postat av: Elin

Det där med bok lät intressant! Vi pratade för ett tag sen om att spara bloggen så att Tjallä får ta del av det sen också! Vore ju verkligen kul att ha det i bokform... får du fram nåt om det så får du gärna tipsa vidare! :)

Hoppas passet gick bra idag! :)

2009-01-22 @ 21:54:12
Postat av: Linda till Elin

Ja, visst vore det kul? Jag har inte hunnit kolla mera på den sidan, men det var www.vulkan.se!

2009-01-23 @ 10:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0