Endorfiner...

...det e goa grejjer det! Sitter med en hysteriskt uppmärksamhetstiggande Fiakatt och låter kroppen slappna av. Det kändes att man inte tränat på två veckor! Shit vad slut jag var när två tempolåtar återstod! 37 stycken till de 45 platserna blev det till slut, och flera nya. Kul! En ung kille som körde för första gången tyckte jag var grym och passet roligare än han trott! Wee! Inte många, framför allt inte killar brukar tycka det första gången!

Jag fick hjärnsläpp mitt i en låt, men avhjälpte det ganska smärtfritt. Var lite allmänt förvirrad ibland också, vilket kanske inte är så förvånande...?
Men vilken skillnad det är att vara i den stora salen! Från 26 platser till 45, och en liten scen för instruktören så även de längst bak ska kunna se hyggligt. Scenen är lite liten dock, så jag råkade sparka rätt in i spegeln vid en back-kick! Hehe!
Men vilken kick det är att stå där framför alla deltagare och köra till sådana grymma låtar! Musiken är ju som klippt och skuren för min smak, och känslan kan nästan jämföras med att stå på dansgolvet! Att dessutom se alla dessa deltagare stå och köra så som jag instruerar är en häftig känsla! Jag känner mig privilegierad att jag har och får möjlighet att göra detta.
Efteråt svettades jag och några deltagare i bastun en stund. Jepps, jag var social! Och redan nu känner jag hur armarna börjar förbereda sig för att ge mig en rejäl träningsvärk! Nu ska hon få!

Det kändes lite ovant att komma hem till det välstädade hemmet, plus att Johan inte var hemma. Just det, anledningen till att Johan inte ringt var ganska enkel: Batteriet i min mobil hade tagit slut...
Visningen hade visst gått ganska bra, och de var positiva, men hade fler visningar de skulle gå på. Sedan var det visst någon fler som uttryckt intresse för en visning eventuellt nästa vecka. Vi får försöka bibehålla vår goda ordning ett tag till.

Tog en bild i morse på vår bäddade säng med överkast, och Maja så dekorativt uppå. Nu när jag kom hem visade det tydliga tecken på att katterna levt bus, med Fiatussar överallt!

Jag tycker katter är så söta när de viker in framtassar och svans under sig, så de ser ut som en limpa! Fia gör sällan det. Hon vräker ut sig som en hund. Gärna över något man håller på med. Som tangentbordet just nu! (Flyttar det fram och tillbaka)

I morgon är det ju fredag! Vi har inget speciellt inbokat vad jag vet, förutom innebandy. Men på lördagen ska vi nog flytta mera grejor så vi eventuellt flyttar "helt" nästa vecka! Jäklar, jag har ju inte betalat Adressändring ännu! Jag misstänker ju som sagt att Johan inte rev loss talongen innan han returnerade blanketterna, så jag har ringt och fått de uppgifter som krävs för att betala via Internet. Och bara för att jag nu kommer ihåg det, så har jag de nedtecknade uppgifterna kvar på jobbet! Jag får ta med mig dosan, om jag kommer ihåg...

Nej, nu är klockan över tio! Bums i säng!
Johan kommer väl närmare tolvtiden. Hoppas de kör försiktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0