38 minuter...

...tog det denna morgon! Exakt 07.00 backade jag ut från uppfarten, och 07.38 parkerade jag på mycket bra plats nära entrén. Så någonstans mellan 07.00 och 07.05 verkar vara lämplig tid att åka hemifrån för att det ska flyta på hyggligt, och man ska hinna få en bra parkeringsplats. :o)

Det blev en tur till både Ikea och MediaMarkt efter jobbet igår. Plåthink att dumpa askan från öppna spisen, sopkärl, plast till besticklådorna, toalettborstar och lite smått och gott. På MediaM blev det "X-men III". Jag gillar dom filmerna, och har redan de två första!
Väl hemma blev det inte så mycket grejande förutom tvätt och middag. Johan hade pysslat med tv:n, eller snarare den digitalbox vi fått låna av hans föräldrar, och röjt undan en hel del tomma kartonger och plotter som vi spridit ut. Han har fått tillbaka energin, men hostar och låter som han hamnat i målbrottet igen! Hihi!
Till slut ropar han triumferande att vi nu har över 400 kanaler!
-Vad tittar du på nu då? Frågar jag med imponerad ton.
-Discovery, vad annars? Svarar han nästan förvånat (vad annars?)

Något annat trevligt under kvällen, var invigningen av bastun! Nästan lika häftigt som att köra in på sin egen uppfart, var det att kliva in och sätta sig i sin egen bastu! Vilken lyx! Jag kan bada bastu när jag vill!

Combatpasset idag. Jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska åka hem innan, eller om jag ska stanna på jobbet...det blir ju liksom ändå bara hem och vända, men vad sjutton ska jag göra här? Äta måste jag ju göra också. Hm... men snart är det fredag, och då är det nästan helg! :o)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ååå, lyx med bastu hemma! Det är ju ruggigt skönt! :)



400 kanaler! Vilken tur, ifall ni blir sysslolösa ;)

2009-01-22 @ 11:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0