07.50

Johan tipsade mig om att Cykelringen hade sådana här trampmojänger som jag letat efter! Jag tänkte att den vore käck att ha på jobbet, då jag nu hade turen att få ett höj- och sänkbart skrivbord! Allt sittande resulterar ju i ond svanskota, och att stå rätt upp och ned är inte så skönt för ryggen heller i längden. Men om jag kan stå och trampa lite, kanske det känns lite bättre? Om inte annat hålls blodcirkulationen igång lite bättre, vilket väl inte kan vara annat än positivt?

Jag måste bara prova den först, så den inte utstöter konstiga ljud när man trampar. Jag tror inte de omkring mig i landskapet skulle uppskatta ett "Pscht-pscht-pscht!" Eller "Gneek-gneek-gneek" för varje tramp!

Har äntligen hittat 152 förresten! Efter att ha sett 151 överallt hur länge som helst, mötte jag så en 152:a på väg in i en rondell! Och sedan en till på väg ut ur den! Så nu är jakten på 153 igång.

Johan lagade en stor sats köttfärssås igår! När han avslöjade att han hällt i en liter matlagningsgrädde, blev jag nästan lite orolig, men den blev jättegod! Jag tror han blev lite irriterad när jag var där och vimsade runt och kom med "goda tips"! :o) Ibland ska jag lägga mig i för mycket!
Ganska snabbt blev pojkarna ledsna i ögat, då deras lag (Rögle respektive Frölunda) nästan med en gång hamnade i underläge i sina respektive matcher.
Själv sorterade jag upp bland alla papper vi spritt ut till höger och vänster, så vi nästan tappat kollen helt! Massor av papper som förra ägarna lämnade om huset, räkningar vi fått till båda gamla och nya stället, papper vi transporterat från gamla stället vid olika tillfällen men inte haft någon given plats för på nya.
Vi hade shoppat två coola pärmar (jag fick välja), i förväg just med tanke på att organisera alla papper, men först nu tog jag tag i det.
En pärm för bruksanvisningar, kvitton, garantibevis osv.
En pärm för alla räkningar gällande vår gemensamma ekonomi.
En pärm för allt som har med huslånen att göra.

Jag hittade en räkning som förfallit. Oops! Nya huset är visst oförsäkrat!
Johan saknar en räkning som vi vet att vi sett, men nu mystiskt försvunnit.

Men summa summarum har vi ganska hygglig koll ändå. Tror jag. :o)

Efter lunch får jag ett headset! Tjohoo! Det har ju varit sådär att ha telefonsupport för en dataapplikation, med tillgång till en hand. Besparingarna hade inte gett mig något nytt när vi bytte telefonerna, men nu har min chef letat fram ett som jag ska få!

Nu ska jag betala en räkning...


Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, roligt om du har en trampmaskin under brodet som ingen ser, men som låter.... Kan nog göra kollegorna smått vansinninga efter ett tag! :) Eller så ser de bara dig upp-ner-upp-ner... :)



Skönt att få ordning på alla papper, det är ju gott efteråt men så tråkigt när man ska ta tag i det! Jag sussade gott till strax innan 19 igår, och gick upp och åt och vid 21 låg jag i sängen igen! :) Ganska slapp kväll! :)



Nu är det dags för gympalektion!

2009-01-28 @ 08:15:26
Postat av: Marita

Hehe...ja det hade varit skoj o se dig stå där gungandes...fniss...o med lite lustiga ljud till...hehehehe



ha en bra dag//Marita

2009-01-28 @ 09:33:17
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0