07.34

Ok, är man vid Gråbovägen innan 07.00 så är det inga som helst problem att komma ut, och pärlbanden har inte hunnit få sin homogena form. Cirkus 35 minuter denna dag!
Desto tätare var trafiken när jag skulle från jobbet till Lindome. Det blev en sväng till Elgiganten och Coop i Kållered för diverse inköp, bland annat kablar för att kunna koppla datorn till vår nya tv! Sen blev det också två semlor, varav jag proppade i mig en medan jag vimsade runt i gamla huset, plockandes grejor att fylla Gulingen med.
Naturligtvis glömde jag frysvarorna, vilket ju var anledningen till att jag shoppade innan, men skit samma. Nu kan vi spela Diablo och Civilization på 42 tums "skärm", mer kläder hänger i garderoben, och duschhandtaget sitter där det ska!
Det blev en körning med tvättmaskinen, och så fick jag faktiskt ta det lite lugnt med Johan framför tv:n och en repris av "House".
Pratade med Telia igår om flytten av hemtelefonen, så nu har jag lite bättre koll på läget. De som bodde i huset tidigare hade ju fast telefon, men sedan de flyttade sin telefon i september, har någon annan boende i området hunnit ta över den kopplingen i den "kopplingsstationen" som är någonstans där ute.
Därför hittar inte Telia nu någon koppling till vårt hus, vilket troligtvis innebär att en snubbe måste ut till den där kopplingsstationen och "lägga till" oss. Det hela ska inte ta mer än en vecka, och inte kosta oss mer än den vanliga flyttavgiften, så vi får se om det stämmer. Modemuppkopplingen fungerar tydligen till och från enligt Oo. Ibland rätt snabbt och smidigt, ibland trögt som sirap. Johan hade monterat ihop mitt skrivbord och min dator, så han kunde spela både Civ och Rune scape under gårdagen. Civ på min, och Rune på laptopen. Ingen större nöd på honom alltså!

Jag struntade ju i Ikea igår, så det blir kanske idag efter jobbet.



Julfrosseriets samvete och nyårslöftena håller fortfarande bland deltagarna! Bara en otäckt tidigt tid får de mest ambitiösa att hellre stanna i sängvärmen. Jag får se hur många som hänger kvar till imorgon då det verkligen är dags. Jag känner mig rätt laddad och sugen på att köra!

Kommentarer
Postat av: Marita

Det måste va skoj o leda ett pass så som du gör-få alla att göra som dig:))



jag hade nog aldrig vågat vara den som står så där o leder-är så impad av dig som törs.



Ska iallafall på mitt första pass o träna idag-så håll en tumme nu att jag iallafall kan gå imorrn...hehe...är ju så otränad o det är ett medelpass jag ska försöka mig på....kanske dumt men det är trist o gå själv o den ska med ville detta....



tack för dina ord o bloggen de värmer:))



Kram marita som nu ska göra lite annat än o sitta här...dammsuga t ex...

2009-01-21 @ 09:42:56
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Ja, det är riktigt skoj!

Det kommer att gå jättebra på ditt pass, och skulle något kännas efteråt, kom då ihåg att det är en GOD smärta! :o)

2009-01-21 @ 12:48:33
Postat av: Elin

Ah, så det är inte så synd om sjuklingen trots allt.... :)



Vad kul att passet är fullbokat! Hoppas det håller i sig! Men du hade ju ganska många pass som var fulla i hsötas också va?

2009-01-21 @ 13:10:11
Postat av: Arandur

Hoppas du får en härlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Följ den gärna med bloglovin.

2009-01-21 @ 13:12:51
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Linda till Elin

Nejdå, men hade han inte haft varken tv eller dator, så hade det kanske varit läge för viss medömkan! ;o)



Jo, det började bli fullt mot slutet av hösten där, vilket är jättekul! Fast då avr vi i den lilla salen, vilket tog emot 26 deltagare. Nu har vi bytt till stora och 45 deltagare, men det är ändå fullt! Det är väldigt kul att se!

2009-01-21 @ 13:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0