Madonna

"We love music, not skitväder". Klockrent! Stundtals regnade det rejält, och Ullevi tjänade en bra slant på sina vita regnponchos som fick publiken att likna spöken. Vi var på plats lagom till Paul Oakenfold, som bjöd på skön technomusik i regnet. Några åskblixtar bidrog med lite extra effekt.


Jag fick alltså med mig kameran! Lade den i min stickade ponchos kapuschong, vek ihop den kring och pulade ned i ryggsäcken. Lade till regnbyxor, sittunderlag, snask, dricka och en tub med Pringles. De skulle aldrig gräva igenom väskan så noga!
Killen frågade efter paraply och klämde lite. Drickans kork fick jag ta av, och sen var jag och kameran inne. Ganska snart fick vi dock se att medhavd kamera inte var särskilt ovanligt...

Förutom Oo, så var visst Trevor också ett fan av Paul Oakenfold, så Oo kunde inte låta bli att skicka ett litet mess över till den amerikanska västkusten! Hans svar var klockrent tycker jag. Hahahahaha!

Arenan fylldes på allt eftersom kvällen fortskred, så förutom diverse snacks, blev det också en varmkorv till kvällsmat.

Vid 22-tiden tror jag det var, gjorde så Madonna entré, och bjöd på cirka två timmars musikshow av väldigt blandad karaktär. Det var häftigt! Och var vansinnigt mycket folk (59 000)! Fullsatt Ullevi och fulla planen! Under sin show, fick hon även med en hyllning till Michael Jackson, och ett budskap att vara rädd om vår planet. Helt ok.
 






(Inte bara min kamera var på plats!)











I väntan på stjärnan, sysselsatte man sig med det som fanns till hands: Spana förgäves efter kända ansikten, och hänga med när vågen böljar några varv runt arenan. 19 år sedan var det tydligen, sedan Madonna var i Sverige och spelade. Det känns rätt coolt att ha varit med nu när hon var tillbaka!
























Jag är glad att jag föll för impulsen att faktiskt gå på konserten! Det var fashinerande och mäktigt! Väl hemma skalade vi av oss våra fuktiga kläder och lät våra kalla russinlika skinkor värmas upp under täcket.


Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att du fick med kameran in! Kul att du såg oss också när vi vinkade, eftersom du lyckades fota oss ;)



Tycker konserten var sådär... levde inte upp till mina förväntningar även om det fanns en del guldkorn! Men, det var kul att ha varit där!!

2009-08-10 @ 09:22:19
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Så jag lyckades pricka in er någotsånär? ;o)



Jag har ju inte mycket att jämföra med, men kul att ha varit där i alla fall! :o)

2009-08-10 @ 10:08:38
Postat av: Anna

Kul!

2009-08-10 @ 10:15:15
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Hannah

Looks like you had big fun!!!

2009-08-10 @ 11:16:08
Postat av: Stefan

Är det bara jag som inte blir klok på vad den nedersta bilden föreställer??



/Stefan

2009-08-10 @ 13:30:35
Postat av: Marita

Ja varför tog jag inte med kameran även jag....så dumt...



Vi stod rätt långt fram precis framför mitten på scen.Rätt nära Golden Circle eller vad det kallades för....jäkla trångt men ändå häftigt.



Då jag inte kan va still vid musik passa det mig bra med ståplats-men nästa gång ska jag inte stå så långt fram-tycker det är lite panikångest liknande o stå så.....fick lite panik innan de släckte ner...mörkret tog bort den känslan en aning...o när hon väl börja spela släppte den helt....tur det anars hade det varit trist.



Men när vi sen gick bakåt vid 3:e sista låten märkte man att där bak stod knappt nån jämnfört med där vi stod o där såg jag betydligt bättre med tanke på min längd då...;)Staffn som är 1,96 ser ju bra vart han än står då....



Men mäktigt o fräckt var det verkligen:))Synd bara vi inte fick det soliga o goa vädret som dagen innan erbjöd-fast kallt va det inte på planen kan jag tillägga....där värmde vi varann allihop typ....fniss...



//Kram Marita som försöker komma ikapp i min egna blogg....har precis lyckats skriva om 1:e augusti...har bara 9 dar kvar o skriva om nu för o komma ikap....fasen att man måste göra så mycket på sin semester...

2009-08-10 @ 14:04:17
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Stefan

Höhöhö! Jag undvek faktiskt att kommentera den bilden, för att ge de grå lite att göra! ;o)

En ledtråd är ju att det regnade en hel del den kvällen!

2009-08-10 @ 14:27:42
Postat av: Linda till Marita

Oj, då stod ni bra till! Måste vara fräckt att vara så nära, men också trångt! Jag tror nog jag skulle finna det lite olustigt att vara så trängd. Men som du skrev, så glömmer man kanske det när föreställningen kör igång! :o)

Mm, apropå längd. Vi satt ju så nära "golvet" och såg bland annat en tjej som var väldigt kort. Hon kan ju inte ha sett mycket! :o/



Bra att du har SEMESTER, även från bloggen! Vi läsare får praktisera den där dygden som kallas tålamod! ;o)

2009-08-10 @ 14:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0