La-la-la-la-laa!

Ja, jag börjar känna mig lite uttråkad faktiskt. Jag behöver något som behöver göras omgående, och som inte kan skjutas på framtiden. Regnet kommer och går på utsidan, och det börjar kännas hungrigt i min mage!
Oo har sin månatliga tisdagsträff i stan och ville att jag skulle haka på. Har ingen vidare lust att socialisera, men kan tänka mig att käka något gott. Frågan är bara om det verkligen är värt att krångla sig in i centrala stan för det, när jag dessutom inte har en krona i parkeringspengar. Tror jag. Det var lite knapert senast jag kollade i askfatet. Man har ju så sällan kontanter nuförtiden! I alla fall jag, som använder kortet till vartenda köp jag gör, stort som smått. Särskilt det sista kan orsaka rynkade näsor hos somliga. En garnaffär i stan tog inte kort under en viss summa, så då fick det vara. Jag är inte den som skuldmedvetet skyndar till närmaste automat för att försäljaren ska slippa den avgift som mitt köp säkert ändå skulle kompensera, om än lite. Särskilt när det är en vara jag kan klara mig utan.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Heja Linda!! Tänk om fler kunde göra som du o använda kort till allt. Har varit med om 2 bankrån och önskar ingen det helvete som det innebär efteråt så heja dig!!

2009-08-04 @ 22:12:36
Postat av: Linda till Camilla

Shit vad hemskt! Och så TVÅ?!

Men spelar det någon roll om man använder kort eller inte? Ja menar, det vet ju inte en rånare? Han/hon får ju eventuellt bara mindre i byte...?

2009-08-05 @ 08:14:22
Postat av: Anonym

Samma här. Det är mest kvitton i sedelfacket på plånboken. :o)



2009-08-05 @ 08:38:34
Postat av: Linda till ?

Ack, dessa kvitton! Hade varit trevligare om det varit sedlar som man bläddrade igenom där istället! Det är väl liksom det som är meningen med det facket eller?? :o)

2009-08-05 @ 08:53:57
Postat av: ?=Anna

Oops... glömde skriva in namnet... :o)

2009-08-05 @ 09:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0