Vår!?

Bjöds på mysig resa till jobbet idag. Ömsom över, ömsom igenom och under dimmolnen. Läckert! Det är värme i luften och strålande sol. Kanske det är vår nu?


Fångade Oo innan han pös iväg imorse. Han ser ut som jag dragit ett aprilskämt för honom!

Volvo Ocean Race börjar visst närma sig sitt slut, så de har utförsäljning på dessa prylar nu. Riktigt bra Puma-grejer med allt från kläder till kikare och väskor. Jag grämde mig vansinnigt över att se de pannlampor jag köpt förut, nu såldes för 100 spänn styck! Köpte två till...

Gårdagskvällen tillbringade jag i köket i väntan på Oo. Jag lagade dubbla satser av Korv stroganoff och Chili con carne. Ändå blev det inte fler lådor!

Om Bonsai-trädet ser halvdött ut, så stämmer det. Vi tycker så mycket om det, men vad hjälper det när vi är hopplösa på växter? Det verkar som "garderobsblommor" är det enda som kan frodas hos oss!




Oo avtackades som sagt från föreningen vid årsmötet igår. En korg med lök hade han med sig hem, så det blir nog jättefint när de börjar slå ut! Ungefär vad vi klarar av...en växt som blommar upp och sedan dör. Deras syfte liksom.

Sedan blev det House innan vi slockande som två ljus. Vi börjar allvarligt tro att det är på grund av att vi nu har riktig säng som det är så svårt att kliva upp på morgonen! Jag kan ligga på magen, på sidan, på andra sidan! Lyx!!!

Oo hade pratat med Trevor om Yosemite, och det faktum att vi lär åka upp dit! Dock passar det bara den helgen som vi anländer till USA, så det blir direkt avfärd i princip från vi landat. Jet-lag och sådant får vi lov att ta, för vem vill missa möjligheten att uppleva den nationalparken? Inte jag i varje fall!






Jag slipper ju all planering och förberedelse och sådant för bröllopet, men ett uppdrag fick jag: Att välja tårta!

Vad säger ni? Någon av dessa kanske? :o) Kuddarna var ju helfrän tycker jag, men hur tusan skär man den??

Det finns massor att välja bland från Sugar Butter Flour. Vilken ska jag välja?? 

Jag kanske inte har mycket tyckanden gällande mitt bröllop, förutom när det kommer till tårtan! :o)
Jag vill ju ha en sådan modell som "sitter ihop", och inte en sådan i separata våningar. Då kan man ju lika väl köpa flera separata. Nej, jag tycker en bröllopstårta ska vara en enhetlig , och så får man fundera ut hur man ska skära sedan. Huvudsaken jag får en bit! Eller två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0