Svensexa!

Det här är min Oo, i full färd med att byta däck på sin Goldie. Direkt efter hemkomsten stassade han om och satte igång. Vad han inte visste, var att tre från Herrcluben var på väg för att hämta upp honom till en liten svensexa!

Emil ringde i slutet av förra veckan, och oturligt nog var Oo ju hemma då. Dock var det jag som svarade, och hur bra är jag på att ljuga?? Emil ville kolla lämpliga dagar, och jag bara hurmade och grymtade, och flydde ut genom ytterdörren, illröd i fejan! Oo fattade ingenting alls. Ööh!
Tillbaka inne lutade han sig tillbaka och ville veta vilken dag det skulle bli. Men jag lyckades faktiskt hålla tätt och spela oförstående i den månen att jag faktiskt inte visste något. För det gjorde jag faktiskt inte! Emil ringde senare när jag var på jobbet och faktiskt kunde tala öppet. Skärtorsdag fick det bli.

Så idag under eftermiddagen, ringer Oo och frågar om han kan ta en öl med nån gammal kollega ikväll? Eller om vi ska med på m2:s after-work som alla deras kunder är inbjudna till? Jag plockar fram den gosiga rösten och övertalar honom att vi ju skulle kramas ikväll, men imorgon kan han ju ta den där ölen? Hehe!

Han anade alltså att något var på gång, men hade uteslutit förra helgen eftersom det nog var för nära inpå. Likaså hade påsken gått bort, eftersom det var just påsk och alla hade sitt. Alltså: Nästa helg!
Jag önskar jag hade sett hans min, då han förberett sig på att heja käckt på någon förbikörande granne, men så hör den tuta, och bromsa in tätt intill så gruset sprutar, och Emil, Andreas och Niclas hoppar ut!

Han beordrades in i duschen, och raka sig snabbt som attan!

Linda är fyllechaffis ikväll...eller kanske i natt. Ska ringa Thomas och förbereda att det kanske inte blir så tidigt som vi planerat. Vi skulle mötas upp på Nickes tomt och byta bil. En sväng till Ikea är/var(?) planerad imorgon, och då behöver vi Thomas bil som är kombi och har takräcke.

Emil trodde dock det skulle bli hyfsat lugnt, han pratade något om eventuell whiskyprovning eller något, men det återstår ju att se!
Oo hann byta två av däcken, så jag tog de sista två. Nu är jag aphungrig, och har en helkväll för mig själv framför mig. Nudlar och micropopcorn står på menyn!
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Spännande! Ska bli kul att höra vad han blir utsatt för :)



Låter som att din middag ikväll tillhör det mer exklusiva slaget :)

2009-04-09 @ 20:59:39
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Andy

Perfekt att bli kidnappad efter att ha bytt däck på bilen, då är man ju alltid lite småarg och behöver något roligt att göra. :-)

2009-06-13 @ 10:30:40
URL: http://www.eventguiden.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0