Shopping

Jag orkar inte bangla med de svenska bokstaverna sa som Oo gjorde! Tar ju en himla tid! Nu sitter vi och vantar pa att aka och trana tillsammans med Trevor och Rachel.

Sa langt pa resan sa har jag kommit fram till nagra slutsatser om amerika och amerikanarna, varav nagra jag redan namnt:

- De har stora bilar
- De ar generosa
- De behaller ytterskorna pa inomhus
- Valskott landskap, dvs gronskan i samhallena, langs vagar osv.
- Monsterportioner
- De ar pryda

Trevors hall borjar nu faktiskt likna en hall. Det ar bara vara skor som star dar, och vara jackor som hanger pa de krokar som Trevor inte visste fanns!

Hittills denna dag har vi shoppat. Rejalt. Tex sex par Levis och Lee-jeans, trojor mm for cirka 2500 spann! Eftersom vi ska trana hittade Oo ett par loparskor for 20 dollar, och jag hittade ett par lackra Puma-skor ocksa!





(Rejal shopping, och stilfull transport!)











Sedan fick jag ocksa prova riktiga Donuts! De var val sadar...Urk!


Jag kan ju bara saga att jag faktiskt kanner mig riktigt sugen pa att kora ett Combatpass! Dock verkar det inte finnas dit vi ska... Men vad som helst kanns behovligt nu!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, jag reagerade också på att man inte tog av sig skorna i Usa, kändes väldigt konstigt att gå rakt in! :) Kul med så mkt shopping :) Du får hålla ett combatpass med dem!!



Kram

2009-04-30 @ 10:34:43
Postat av: Linda till Elin

Ja, och de lagger upp fotterna med skor och allt i sangar, soffor osv! Och sa dessa heltackningsmattor! Ganska skont utan skor, men tank allting som ska gro i dom? Brr!



Haha, ja det hade varit kul! Det kandes verkligen behovligt att trana lite!



Kram

2009-04-30 @ 16:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0