Sakta men säkert...

... närmar sig arbetsdagen sitt slut! Det jag bland annat gillar med mitt jobb, är möjligheten att underhålla min engelska. Manualer, kursmaterial och kurser på engelska. Mailkorrenspondens och engelsktalande kollegor. Det är kul! Jag önskar jag kunde fler språk, men med tvåa i franska och tvåa i spanska kanske jag ska fatta vinken och inse att språk inte riktigt är min grej. Har dock länge varit sugen på att ge spanskan en chans till, men inte fått tummen ur. Jag har ju heller inte något större behov av ett annat språk än engelskan, så det skulle ju bara vara för den egna tillfredsställelsen.

Mina plötsliga språktankar kommer från vår nyligen avslutade fredagsfika, där vi har en i gruppen som är från England, och en från Indien. Daves typiska brittiska engelska är härlig att lyssna till, medan Sundars indiska brytning ofrånkomligen ger "Doktor Bombay"-vibbar! :o) Sedan kommer då flertalet av oss andra med sin typiska "svengelska" som också är en klass för sig!

Nej, fisken har sjungit, solen skiner, jordgubbsplantorna väntar och jag vill hem och kramas! Är inte det tillräckliga anledningar för att få gå hem nu?

Jag ska i varje fall inte skriva mera idag. Tror jag. Helginläggen brukar ju vara si sådär, men på måndag är jag i alla fall tillbaka! :o)

Kommentarer
Postat av: Stefan

Ja, ja... lördag.. bloggen som Linda glömde.. suck.. :o)

2009-04-18 @ 15:11:05
Postat av: Linda till Stefan

Den som väntar på något gott, eller vad heter det? ;o)

2009-04-19 @ 08:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0