Post thai

Sitter utanför vår nya Thairestaurang i Olofstorp och väntar på Oo. Han kom sent från jobbet, och vi har fortfarande inte storhandlat. En utmärkt anledning att köpa take away! Han tog en liten promenad hemifrån och mötte upp mig där.
Passet gick rätt bra, fick en rejäl tarmtömning där innan vi började, men fick sedan bara ett mindre hjärnsläpp. Kändes dock att man inte tränat på två veckor! Urgh!

 



Gulingen fick lite 98-oktanig middag och Linda en belöning för väl utfört pass.



Oo monterade färdigt skrivbordet igår. Så här blev det! På motsatt vägg har vi två bokhyllor. Hans kontorsstol står fortfarande i Lindome och väntar, så han får sitta lite provisoriskt tills vidare.

Om ni undrar vad sjutton han har på sin skärm, så höll han just då på att kolla bilderna från deras senaste whiskeyträff. Jag tror det är Martin som fläker ut sig över skärmen!

På torsdag är det pass igen, och jag fruktar att jag kommer att ha viss träningsvärk!  

En del börjar undra hur det känns att resan nu är så pass nära, resan då jag ska gifta mig! Jag vet inte riktigt hur det känns. Spännande, men samtidigt lite overkligt. Vi ska ju åka nästa vecka! Jag inser det kanske på riktigt när jag väl sitter där på planet!

Nu sitter min Oo och spelar Runscape. Vi väntar på House. Det är rätt trevligt att vi nu sitter intill varandra och är sociala framför våra skärmar...Fast vi är ju inte lika illa som min gamla lägenhetskompis. Han och hans tjej LAN:ade hela kvällarna intill varandra, och kommunicerade via den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0