Onsdags Morgon

Sitter här på köksbordet och dricker kaffe, fick frågan om jag skulle skriva lite.  Linda tyckte det skulle vara roligt, får väl se till att göra detta nu.  Började med att hitta hur man fixar åäö, men det är lite trixigt.  Hmm, vad skriver man här, kan ju börja med en händelse som vi precis hade en minut sedan.  Fia, vår fina svarta katt hemma i svedala sitter gärna och tigger vid bordet, inte riktigt som en hund, hon dreglar inte, gnäller inte, men ändå.  Hos Trevor har dem en 3 bent hund som heter Poncho, tror Linda har skrivit om denna.  Han är hund och tigger naturligt.  Vilket han precis gjorde, typ som Fia gör hemma.  Skillnaden är dock att jag med en liten mening sa till honom att gå och lägga sig, vilket han gjorde, när kommer Fia att bli lika vältränad??  Har varit här snart i en vecka och Poncho har inte spytt en enda gång.... Behöver jag säga mer???  Jaja, vi älskar Fia som hon är och undrar hur många spyor vi får torka upp när vi kommer tillbaka.

Idag blir det iväg och handla lite, behöver lite kläder och skor för att kunna hänga med till gymmet som Trevor och Rachel går till.  Skall bli kul, har ju dock fått lite work-out innan, när vi klättrade i bergen och igår gick vi en massa inne i SF.  Tänkte svänga förbi Las Positas College där jag gick i skolan. 

San Francisco är ju en jätte fin stad, fick ju visat Linda en hel del där igår.  Vi ska komma igång tidigt imorgon för att hinna få parkering till BART.  Då behöver man inte känna stressen av att man måste hinna iväg innan rusningstrafik, de innebär ju lätt den dubbla restiden.  Det kan man ju spendera på annat sätt.  Var ju lite kul igår inne i China Town, där man var ett huvud längre än alla andra.  Ser lite roligt ut -->





America är ju lite annorlunda jämfört med Sverige, detta kan man se på många ställen.  Ett var när vi skulle tanka igår, för det första har dem andra oktan tal, 87,89 och 91, en hel del lägre än vad vi har hemma.  Sen är ju bensinen lite billigare här också, man får betala 2.20 dollar för en gallon bensin.  Detta blir ca 5 kr per liter, inte konstigt att alla kör stora "trucks" som slukar soppa när det inte kostar mer än vad det gör att köra vanlig bil i Sverige.  Inte nog med att bensinen är billig, dem måste ju ha något att göra medans dem tankar, checka bilden....










Nä nu har det änna slutat med funderingar att skriva om, får väl se om jag kommer tillbaka och skriver något mer en annan dag.  Som avslut vill jag bara säga att vi mår kanon och har en underbar semester!! 

// Oo

Kommentarer
Postat av: Elin

Gästbloggare minsann! Kul! :) Roligt att läsa om er resa, och det har ju blivit en del inlägg minsann! Får läsa ikapp mig lite, men det låter ju som att ni har det riktigt bra! :) Fortsätt så!



Kram Elin och Noel

2009-04-30 @ 10:09:52
Postat av: Stefan till Oo

Hej Lufsen!

Har du fått fixat kostym ännu??

2009-04-30 @ 10:36:51
Postat av: Oo

Gästbloggare??? Jaja, kanske, vi får väl se om det inte blir några fler sen.



Ja Stefan, kostym är beställd....

2009-04-30 @ 16:19:14
Postat av: Elin

Ja, du gästar ju Lindas blogg - då blir du en gästbloggare! Så heter det i bloggvärlden Oo :)

2009-04-30 @ 16:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0