Man kan ju alltid...

... klämma in lite till när man har en kväll ledig! IFK har ju match på måndag, så jag åker direkt efter jobbet och hoppar i mina kycklinggula vaktkläder! Hallå, jag ska ju vara långledig sedan så det är ju bara att passa på! Heh.
Det lär ju vara ganska stor skillnad på den matchen och den i lördags! Motståndarna är Örgryte och det är måndagkväll. Undrar hur många vakter klacken ska ha då? Lär ju se.

Fick önskemål om ny kurs att ta fram och presentera så snart som möjligt. Påminde att jag ju åker nästa vecka, så är det riktigt brådis måste Helena eller Christoffer köra kursen. Hinner jag snickra ihop kursmaterialet, så kan de ju använda det. Måste bara ha ett möte med en på inköpsavdelningen innan kursen kan utformas, och han hade visst ganska tight tills jag åker.

Många avbokningar på dagens pass. Är lur på att vårvädret börjar locka deltagare från anläggningarna nu. Anna ska göra mig sällskap och teama, vilket är kul! Man blir alltid så himla peppad när man är flera instruktörer. Har bokat in nästa kvartal som är helgen efter vi kommit hem från USA. Det blir alltså inte så himla många gånger till som jag ska köra det nuvarande passet! Himmel, vi bytte ju nyss!?





(Snart passé!)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0