Fyra dagar!


Det låg en sådan där tät, mystisk dimma över tjärnen när vi klev upp imorse. När jag väl gick ut till bilen hade den lagt sig, men var rätt fin ändå.

Johan somnade i soffan vid niotiden igår, medan jag höll ut under tre avsnitt av "Sex and the city". Det är förunderligt hur mycket närmare av resan ter sig på denna sidan av helgen! Vi har tre resväskor liggande på rumsmattan. Oo har lagt ned lite diverse i sin, typ allt godis vi ska ge bort. Det är allt! Jag har inte packat en pinal! Är inte det typiskt? Ikväll ska jag jobba, imorgon hälsar Stefan på, och på torsdag är det pass. Lysande planering!

Men det oooordnar sig! :o)

Gårdagen fick vi lite rensat i Kondi, då vi fick låna Tomas bil som vi fyllde till bredden. Spontanföljde med till Gamla Ullevi och kikade på GAIS-match. Det blev en kylig historia. Hemmaläktaren och ena långsidan hade det gött i solen, medan vi på skuggsidan satt och frös häcken av oss!

Jag trodde jag tagit på mig tillräckligt, men ack så fel jag hade! Våren visade sin förrädiska sida, med strålande sol och iskall vind!
GAIS vann i varje fall med 3-0 mot BK Häcken, och publiksiffran var pinsamt skral! Tyckte riktigt synd om de stackars BK supportrarna, medan GAIS var något fler.
 
(Popcornen var visst viktiga att få med)


Jag var i varje fall glad att få komma hem och tina upp ordentligt!

Direkt efter jobbet idag ska jag ju dit igen, men denna gång har jag packat långkalsongerna! Sedan har jag ju mina kycklinggula tröjor och jacka att dra på mig. Oo meddelade och IFK var hemmalag (mot Örgryte), så jag kanske har tur och hamnar i det soliga hörnet igen! Jag tar dock inga risker!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Härligt!



Så ni e fotbollsintresserade i stugan!? ;)

2009-04-20 @ 12:41:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Linda till Daniel

Ehm...till 50% typ! :o)

2009-04-20 @ 15:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0