Excellence!

Så heter mina blivande sommarsulor! Goodyear Excellence för att vara helt korrekt. Har mellan ärendena klickat och ringt runt för att jämföra nätpriser och montering kontra hela paketet hos gummiverkstad. Frölundas däckshop hade jubileum, och erbjöd dessa däck för 5980 pix, monterat, balanserat och klart.
Bad neutralt att få återkomma, och klickade runt efter priser på nätet. Att beställa där och få dom monterade skulle bli marginellt billigare eller dyrare, så jag slog till!

Att bara få monterat och balanserat kostade tex:
600 spänn hos AmRing Servicecenter
800 spänn hos Göteborgs däck och fälg

Räknar jag med den lägsta på 600:- vilket innebär 150/däck, vilket verkar vara lägsta möjliga hos "seriös" verkstad:
bythjul.com ville ha 5000 för samma däck -> 5600:- totalt
gummihuset.se ville ha 5420:- -> 6020:- totalt + frakt
dackonline.se ville ha 4652:- -> 5252:- totalt

Nu slipper jag vänta på leverans och hämta ut på posten. Det är värt en del ändå att bara kunna åka in och få allting fixat och klart. Redan på torsdag hade de tid, på lunchen. Jag vill gärna ha det fixat snarast, så det fick det bli. Ska samtidigt ta med ett av Oos däck som fått en spik i sig och få det fixat.

Sextusen spänn. På däck. Men då lär de räcka två eller fler säsonger längre än en billigare variant. Hade jag inte haft aluminiumfälgar i feta 17 tumsformat hade det inte blivit lika dyrt. Men Gulingen är rackarns snygg i dom! :o)


(Wroom-wroom!)


Kommentarer
Postat av: Marita

Ja varför ska allt va så himlans dyrt....speciellt sånt man faktiskt måste ha...ja de vet hur de ska tjäna pengar på oss konsumenter.



Vi köper däck på en firma i Ulricehamn brukar passa på o göra det då vi ändå hälsar på mormor som bor nära-då känns det inte som en extra utgift själva resan dit.



De är bra mycket billigare än här neråt.



//Mvh marita

2009-04-06 @ 15:18:54
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0