Det löser sig

Morgonens bild. Halvdunklet och min fotoriktning döljer så trevligt röran i soffdelen och köket. Oo slocknade i soffan vid halv tio, och jag i sängen strax därefter.
Vi lyckades storhandla i varje fall!

Vi båda börjar inse hur nära resan nu faktiskt är! Nästa fredag åker vi ju! Innan dess måste bjuda över båda grannarna. De ena för att visa hur de ska sköta katterna. De andra, tja för att det ju onekligen känns snyggt att ha haft dom inbjudna åtmindstone en gång innan de faktiskt ska hjälpa oss med post och blommor!

Jag är lite nojjig över packningen. Brudgrejorna kommer ju att behöva en egen väska bara dom, och man får ju bara(?) ha med sig två väskor á 23 kg per person. Oo ska ha två stora väskor, men jag har bara en stor och en liten kabin/weekendväska. Till utresan säger Oo att han kommer att ha gott om plats i en av sina väskor (shoppingutrymme), men hem?
Vi ska fixa presenten till Trevors tjej, tillika sekreterare som tydligen varit den som fått fixa det mesta inför vår ankomst och bröllopsförberedelser gällande hotelljakt, bokning, lämpliga restauranger osv. Jag tänkte att ett smycke av Efva Attling kunde passa bra, en rätt känd svensk designer och enkelt att ta med, i jämförelse med en Kosta Boda skål eller liknande!
Vi köpte också en hel del godis att ta med! Bilar säljs ju på IKEA, men lite andra blandade påsar packar vi ned för Trevors två flickor och sambons (tror hon hette Sharon) dotter. Om inte jag minns fel, så gillade Trevor knäckebröd när han var här. Vad kan man annars ta med som är typiskt svenskt?

Ikväll är det combat och innebandy. På fredag kanske familjen Noel hälsar på, och lördag-söndag ges förhoppningsvis tid till förberedelser, grannbesök och sådant. Oo hade visst någon GAIS-match också han ville se. Hoppas det blir lika bra väder som förra helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0