07.57

En mulen och lite småmörk morgon. Hoppas regnet håller sig borta till hemkomsten i varje fall. Vi har bil- och fälgtvätt inplanerad.

Igår åkte Oo till Gothia towers och sin månatliga träff med gamla jobbarkompisar. Själv drog jag till Frölunda torg och satte mig i frisörstolen. Det var verkligen på tiden!
Fick en frisör som var väldigt duktig, men som fick mig lite orolig där ett tag. Han kunde ju knappt ett ord svenska, så jag var lite rädd att han skulle missförstå hur jag ville ha det.
Men efter att ha tagit bort en halv decimeter och klippt upp det något, var jag ändå nöjd. Om håret plötsligt känns otroligt mjukt och följsamt, var det slitet innan då? :o)

Väl hemma blev det kyckling med vitlök tillammans med potatisgratäng och sås från söndagsmiddagen. Det blev en portion till Oos hemkomst också, lagom till jag satte in äppelpajen i ugnen. Paj och skön soffa till House innan man slocknade i sängen.

Drömde otäckt igen. Nästan alla människor hade omvandlats till robotar, och det var omöjligt att skilja på vem som var riktig och vem som inte var det. Emellanåt kom ett sådan läskigt metalliskt ljud, ungefär så som i Lost i dess början.

Vaknade lagom till att höra Fia spy två gånger.

Bil- och fälgtvätt efter jobbet som sagt. Ska ju få nya däcken till Gulingen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0