Snurrigt

Jag är mer virrig än vanligt senaste dagarna. Måste vara det traumatiska i ovissheten med min guling. Jag fick för mig att min systerson Aron fyllde ett år igår. Klämde in ett samtal till dom under gårdagen, men fick inget svar. Vilken tur så man slapp skämmas! :o)
Så ringde dom imorse och tackade för presenten, och jag hade varit lite för optimistisk gällande storleken, men de som var snäppet över var så himla stora! Jaja, de får byta. Han passade i varje fall väldigt bra i den rosa Barbapappamössan! :o)
Expediten frågade försynt om föräldrarna kanske kunde ha åsikter om färgen och kön, dvs att de kunde misstycka med rosa till en kille. Pah! Jag blir så irriterad på allt gulle-gullrosa så typiskt inriktat mot flickor, och mörkt och hårt till pojkar! Dessutom är ju Barbapappan rosa! Den svarta med Barbamamman var inte lika cool tyckte jag. Kolla, jag matchar ju honom idag! :o)

Skjutsade Johan till jobbet idag eftersom han ska tåga och bussa till sin match efter jobbet. Han var lite trött imorse. Jag vaknade av Fias karaktäristiska hulkanden vid halv tretiden, från plastbaljan där hon brukar sova på nattugsbordet. Snabbt fick jag ner henne på golvet (en mobiltelefon har redan förstörts efter en Fiapizza). Sömndrucken och fumlig där man sträckte sig över Johan, rev jag ned något annat på golvet, som jag dock inte orkade undersöka.
Halvminuten senare hörde man två elektroniska pip. Ytterligare en halvminut senare igen. Okej, vi måste hitta källan för att kunna somna om. På med lyset och leta (noggrant ignorerandes Fia spya intill),  tills vi hittade trådlösa telefonen under sängen där den låg och protesterade mot svagt batteri.
Sen var vi båda pigga, men jag somnade om ganska fort ändå. Johan fick följa två avsnitt av "Deadliest catch" på Discovery innan han lyckades somna om...

Jag ska hoppa in på Frölunda igen ikväll, men ska teama med en nyutbildad tjej. Det är alltid kul att vara flera instruktörer tillsammans, och hon fick välja vilka låtar hon ville köra. Såklart de roligaste, men det är ju alltid lättast när man är ny. :o) Då kan jag släppa lös desto mer på dom istället! :o) Ki-ah!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka trevliga nattbestyr... Klart att gulingen tar mycket av din uppmärksamhet just nu. Ringa runt runt runt till alla möjliga instanser gör dig inte särskilt koncentrerad på allt annat. Hoppas det löser sig i alla fall. Kram!

2008-09-10 @ 10:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0