Kissarkissarkissar!



Wall-E är ganska söt, eller hur? Och en väldigt bra film! Jag har nog aldrig sett en film med magrare dialog, men som ändå aldrig lämnar några tveksamheter i det outtalade. Eve som väl har det mest slätstrukna utseende i Pixars historia, men är lika uttrycksfull som vilken människa som helst!
Både jag och Johan tyckte tiden rusade iväg, och föll för den rostige ensamme Wall-E!

Pixar har också en tradition att visa en liten kortfilm före huvudfilmen, som var helt sanslöst bra - "Presto"! Att man kan göra så bra story av en hungrig kanin och en trollkarl!

Vi såg den sista föreställningen, 21.15 och var bra trötta efteråt. Lite microvarma kanelbullar och mjölk var perfekt innan sängen!

Denna dag har bjudit på strålande väder! Ingen jättevärme i luften, men ändå gött i ett vindstilla hörn. Jag hade dock fått upp ögonen för en liten annons i GP under fredagen, så efter en skön sovmorgon och frukost, åkte vi på kattutställning! :o)


Många katter i alla möjliga raser! Och del sååå underbart fina, och andra öh, speciella. Nej, nakenkatterna var inget för någon av oss... Men visst hade de sin råttlika charm.
Däremot fastnade vi för tre raser: Bengal, Maine Coon och Norsk skogskatt. Ragdoll och Helig Birma har jag alltid suktat över, då det är så vansinnigt fina, men dessa andra var mer åt det coola hållet.
Vi hade turen att träffa på en kille som hade sin Maine Coon ute ur buren. Stoor kisse! Denne kille var bara ett år, och de anses fullvuxna vid tre! Då kan de väga upp till 11 kilo! Fatta vad fräckt att ha en sådan patrullerandes i kvarteret!
Bengalen var också riktigt fräck, då den såg ut som en Leopard i pälsen!








En del är mer engagerade än andra...

Såg en bil med "Ocicat" också! :o)

Efter sen lunch drog jag till Sportlife och repeterade nya passet. Sexan är grymt jobbig för benen! Uuh! Smärta!!



Känns skönt att inte ha något inbokat för kvällen. Bara ta det lugnt, fixa lite middag, spela lite Wii. Bara vara!
Imorgon ska Johan ha fotbollsskola med småknattarna, och till eftermiddagen ska vi käka middag med Monica innan bil igen, "Mamma Mia!"


Johans gode vän Trevor som var här och häsade på med sina flickor lagom till min väggkänning, har sin pappa på Hawaii. Där jobbar han som mäklare och uthyrare av stugor och sådant. Vi ville ju ha en liten bröllopsresa efter bröllopet, och var sugna på Hawaii, så nu har Trevor ordnat en gratis resa och en veckas boende där nere åt oss!!

Det är på en liiten ö som heter Kauai, näst längt ut till vänster på bilden. Söt va? :o) Kommer att bli grymt! Tänk, bröllopsresa på Hawaii! Kan det bli bättre?


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hu så bra det låter. Bröllopsresa på Hawaii. :o)

2008-09-13 @ 18:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0