Gulingen is back!

Godmorgon! Johan skjutsade mig till Monica innan han förnöjt återtog sin goldie. Visst är det mörkt ute förresten??

Eftersom Monica jobbar på Landvetter, var det mera lägligt att jag åkte med henne till Mölnlycke, där en glad och trevlig verkstadskille lämnade tillbaka mina nycklar och drog 1800 spänn från mitt konto.
Gulingen stod utanför och såg...gul ut! Och försiktigt men lättat andas jag ut. Det ser inte alls så illa ut faktiskt. Det faktum att det är på taket, och en helt ok gulfärg på lappningen, gör att det knappt syns alls faktiskt!
Och både förardörren och passagerardörren som lackerats (inte vet jag varför de skulle ta bakdörren också), smälter snällt in med resten av bilen. Så inte fattar jag vad de dillade om för problem med att hitta rätt nyans!
Gulingen är tillbaka! Wee!
Heh, första bilderna jag tog blev suddiga, så jag fick gå ut och ta om. Lokalvårdaren som stod utanför och rökte (urk), tittade lite underligt på mig, där jag kom ut, plåtade en bil och gick in igen! :o)
Dessutom upptäckte jag på bilderna att motorhuven inte var stängd! Varför i hela friden har de haft uppe motorhuven?

Dagens trafikbild är när jag svänger upp från 40:an till E6:an. Lisebergs Balder syns i bakgrunden. Vi har inte varit där en enda gång i sommar! Katastrof! Visserligen blir jag bara åksjuk, men så länge man slipper det så är det skoj! jag behöver bara undvika...öh, typ alla roliga attraktioner.

Mitt huvud är så fyllt av nya combatpasset nu, att jag lär vara helsnurrig på dagens pass, då vi kör den gamla för sista gången. Jag brukar nästan alltid få hjärnsläpp under någon låt.

Nåja, ha en bra dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0