Ett faktum....skit också!

Okej, mitt leende kunde inte bli mycket stelare, men jag är faktiskt förkyld!! :o(
Smärtan i halsen spred sig till hela under kvällen, och frös som en hund hos Johans föräldar. Var dessutom allmänt snurrig på vägen dit, och fumligare än en treåring! Tappade kameran i asfalten så displayen sprack... så nu ser man typ ena hörnet av den man ska fota....toppen. Men den fungerar i alla fall som ni ser.
En meter senare tappade jag jordgubbarna vi skulle bjuda på, så det blev mera jordgubbssylt än bär. 

Vi käkade pizza och pratade lite om bröllopet, kollade flygtider och hur vi skulle göra med inbjudningar. Vi vill ju inte ha en stor grej, och även om vi ska lägga både Atlanten och en världsdel mellan oss och våra vänner och släktingar, kan det kanske komma fler än man tror om vi skickar ut inbjudningar till alla.

Jag slumrade i tv-soffan medan Johan och Thomas vrålade till GAIS seger. Innan hemfärden började den tryckande känslan i bihålorna infinna sig...suck!
Omtänksamme Johan gick direkt och stängde balkongdörren i sovrummet som vi haft öppen dygnet runt. Han tycker det är skönt när det är iskallt på morgonen... Denna natt kunde jag inte ritkigt bestämma mig om det varit så bra ändå, då jag svettades som en gris! Men stack jag ut minsta tentakel för långt utanför täcket, så frös jag igen. Av någon anledning var Johan utan täcke på morgonkanten, och ville hellre ha en flik av mitt! :o)

Det är inte megakallt ute, men jag kör med t-shirt och sticketröja som ni ser. Dricker även varm nyponsoppa som jag tagit med i termos. Lindrar skönt i halsen och värmer inifrån!
Jag hoppas verkligen att passet ska gå bra idag! Har med mig både mackor och drickyogurt, för att minimera risken för låg energi pga näringsbrist! Men det är ju så typiskt att åka på en förkylning när kvartalen är på gång, plus prova-på-passet på lördag! Typiskt!!!
Men har jag tur så blir det kanske bara en liten lätt släng. Hoppas!!

Undrar om kraschen mot asfalten påverkade färgskärpan eller nåt? Armarna mina smälter ju bara ihop, så det ser ut som jag bär tvångströja! :o)  Jahapp, ännu en oväntad utgift då. Men det är ju ingen panik i varje fall...den funkar ju.

Dokumenterade vår fula ampel när jag kom hem igår. Visst är den så vansinnigt ful att den är fräck?! De två Hibiskusar vi nu har i köksfönstret blommar så det står härliga till! Och blommorna är gigantiska! De är ganska duktiga på att säga till när de är törstiga. Så fort de slokar lite är jag där som en omsorgsivrig mamma, och då sträcker de på sig inom en halvtimme!
Nej, nu är jag så toanödig att det får vara färdigskrivet!


Kommentarer
Postat av: Johan

Min far heter Tomas.... Sen tycker jag inte att det är mer än rätt att du delar med dig av lite täcke!!! Mitt låg ju på golvet efter en varm inledning på natten..... Gott med balkongdörren öppen!!

2008-09-02 @ 10:45:34
Postat av: Linda till Johan

Thomas eller Tomas, du fattade vem som avsågs eller hur? Nu ska du vara snäll med en stackars sjukling! Och dessutom vara så god och använda ditt eget täcke när sådant finns... Puss på dig!

2008-09-02 @ 10:56:54
Postat av: Anna

Hm, du har ingen hemförsäkring? Så du kan köpa en ny kamera tänkte jag...



Hoppas förkylningen är en lätt sådan och att det inte blir sån läskig hosta. Men du vet väl att man INTE ska träna med förkylning i kroppen. Du kan faktiskt få inflammation i hjärtmusklerna (tror jag det var) - och det är SERIÖST inte bra! Kram!

2008-09-02 @ 11:53:30
Postat av: Stefan

Det vet väl alla som läst Nalle Puh att honing hjälper!

En stor klick i varmt vatten och rör om.. mmmm..

Nykterister kan ju inte ta en whiskey ens som medicin?

2008-09-02 @ 14:57:43
Postat av: Linda till Stefan

Mm, honing är gott! Kör nog i te istället för vatten, men det får det bli ikväll!

Whisky går inte ens i medicinskt syfte för stenhårdingar som mig :o) Och även om jag nu inte vore, så smakar det ju blärgh! :o)

2008-09-02 @ 15:06:52
Postat av: Elin

Stackare! Hoppas du mår bättre snart, och att det bara är en "släng" som far förbi fort! =) Honing kan hjäla men whiskey kan aldrig hjälpa - adlrig mot någonting tror jag! Något så äckligt kan aldrig vara bra! :)

2008-09-02 @ 18:36:08
Postat av: Linda till Elin

Håller fullständigt med! Den kan grabbarna gott ebhålla för sig själva! :o)

2008-09-02 @ 20:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0