07:44

En svettig och slut Linda efter combatpasset igår! Körde på ganska snabbt med låtarna eftersom jag klämt in en extra powerlåt på slutet. Phu, vad slut man var efter två sådana tempolåtar efter varandra! Glömde dessutom be receptionen slå på luftkonditioneringen innan vi började, så det blev ganska varmt! :o)
Det gick faktiskt riktigt bra! Inget hjärnsläpp alls och kändes bra i kroppen. Träningsvärken i benen var bara lätt kännbar, och är idag helt borta. Tänkte köra nya passet imorgon igen, så får vi se vad benen säger då. Borde liksom bli lättare för varje gång!

Har äntligen fått lite mera info om kick-offen till helgen. Vi måste vara ombytta och klara i oömma kläder direkt på morgonen, då vi tydligen ska igång med aktiviteter direkt efter ankomst! 8.40 från Nils Ericssonterminalen och tillbaka vid lunchtid på söndag. Jag bokade in en husvisning vid halv två, så jag hoppas vi är punktliga.

Johan hade fixat sötsur kyckling tills jag kom hem igår - gott! Sen var det bara sängen och slutet på "Idol"-uttagningen som gällde, följt av "So you think you can dance".  Vi pratade lite om Thamina under middagen, och att jag saknade lektionerna med henne. Och hade vi bott närmare varandra hade det varit roligt att träffa henne "lektionsfritt" också. Johan bara glodde på mig. -"Jamen det är ju bara du bjuder hit henne då, vad gör det att hon bor där ute?"
Skeptiska jag började förstås ifrågasätta direkt. När ska vi ha tid med det? Hur ska hon ta sig hit? Varför skulle hon vilja det? Osvosv. "Du kan väl i varje fall fråga!?" Gormade min älskade blivande man. Ehm, jaja! :o)

Bensin och spolarvätska till gulingen imorse, 715 spänn. Hon är dyr i drift, men ack så fin! (har någon missat att jag är väldigt förtjust i min guling??) Känns lite bra att ha tillbaka manuell växellåda också, även om automat är väldigt bekvämt vid puttrande köer. Hade dock hunnit bli så van att jag höll på att få motorstopp vid inbromsning igår . Javisst ja, växla ner! :o)

Idag har vi ingen av oss något som vi ska iväg på, så då ska vi försöka ta tag i våran webbkurs igen. Vi har väl hunnit läsa ...några sidor! Heh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0