Vägarbete...

... medförde att jag blev "sen" till jobbet idag. Dvs jag var här så gott som prick klockan 08.00! De håller på att bygga en rondell utanför huvudkontoret, vilket är välbehövligt, och de är nu i slutfasen av arbetet. Dock har det flutit på rätt bra hela tiden, förutom denna morgon då det plötsligt var totalstopp ända borta vid Hisingsleden! Jag hamnade i den där smått stressande situationen, då trafiken sniglade sig fram, jag närmade mig trafikljusen och visste att det skulle slå om till rött när som helst. Skulle jag snigla mig förbi och riskera att bli stående mitt i mötande vägbana, alternativt hinna förbi? Eller stanna tryggt och fint innan ljussignalen? Jag chansade, vilket naturligtvis medförde att det slog om till rött precis när jag passerat stopplinjen. Så där blev jag stående med gulingen förskrämt inklämd medan mötande trafiken fick grönt och susade förbi!

Jag somnade rätt tidigt igår förresten... kan ha varit vid niotiden? Gött var det i alla fall, och man var något piggare imorse än igår! Johan visade entusiastiskt vad han hittat på nätet som man kunde köpa till Halloween. Och visst, det skulle bli riktigt läckert, men då får vi nog kräva femhundra spänn av gästerna istället! Sedan hade han till slut hittat sin maskering. På en bondagesida! Jepps, låt fantasin flöda!


Fullt denna vecka igen! Det verkar onekligen som combaten kommit igång för oss där ute nu! Kul! Vecka 44 ska vi köra Halloweentema på alla pass, så jag, Anna och Ylva ska köra tillsammans igen, rejält utspökade! :o)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hmm, känns ju inte som om att han ska vara isprinsessa nu längre!

2008-10-14 @ 11:06:56
Postat av: Johan

Elin, jag har aldrig och kommer aldrig vara isprinsessa hur mycket du än tycker att jag skall vara det! :) Förresten, varför skulle man inte kunna hitta saker på en bondage sida till en dräkt som isprinsessa?

2008-10-14 @ 12:15:07
Postat av: Elin till Johan

Hehe, men jag trodde ju..... :)



Ja, de sidorna kanske har isprinsessa-saker också! Du kanske ändå kollade lite efter det! :)

2008-10-14 @ 13:33:34
Postat av: Linda

Vet inte riktigt om jag skulle vilja se en isprinsessa i de utstyrslar som fanns på den sidan! Skulle iofs säkert göra succé i "Stjärnor på is"! :o)

2008-10-14 @ 13:41:17
Postat av: bitte

ha en trevlig kväll

2008-10-14 @ 17:08:04
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Elin

Hallo!



Om ni vill använda era bondagedräkter en gång till offentligt så är det maskerad på gång i Lerum den 8 november! Min kompis Emma som håller i det, och det var skoj förra året och alla gick in för att klä ut sig! :) Jag och Andy är anmälda, och ni är välkomna att följa med om ni vill! Kostar 100 el. 120 kr/pers! Har man snajsiga dräkter sen helgen innan på er fest så är det ju synd o skam att inte visa upp dem igen ;)



Kram Elin

2008-10-14 @ 21:01:11
Postat av: Linda till Elin

Man tackar! Men frågan är då om ni verkligen skulle vilja kännas vid oss i sådana utstyrslar?? :o)

Syster med familj kommer och hälsar på då, men tack ändå! :o)

2008-10-15 @ 07:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0