Skylt och värmare.

 
Jepps! Visst är de fräcka! Helena använde ett garn som skiftar i färgerna, därav det slumpvisa färgmönstret! De är råsköna, och jag skulle gärna kunna tänka mig fler i fler färger! Eller tänk om jag kunde sticka dom själv?! En dag, en dag ska jag kunna!

Det kändes riktigt skönt när man klev utanför dörren i morse. Fuktigt, småmörkt och cirkus tio plusgrader. Man kände för att ta en promenad!
Johan hade fixat mat tills jag kom hem efter träningen, gott! Passet gick bra, det blev faktiskt tjugotalet deltagare, och när man väl är på plats och ska köra, så piggnar man till och tycker det är råskoj som vanligt.
Men så fort man ätit var det tandborsten och sängen som gällde. Vi somnade utan problem!



"Till salu"-skylten har kommit upp utanför nu, vilket känns lite surrealistiskt. För Johan kändes det nog ännu konstigare. Idag ska vi kontakta våra banker för lite frågor, samt mäklaren vi ska köpa av. Vi vill se avtalet innan imorgon då vi ska skriva på, så vi kan titta igenom det i lugn och ro. Jag ska kolla med Swedbank om lånevillkoren förändrats något med tanke på nyhetsflödet i dagarna som säger att det ska bli amorteringskrav, krav på att första bostade ska vara såld osv. Blir det några ändrade villkor för oss? Vi lånar till handpenningen nästa vecka, räknas det in i det slutliga totala lånet vid köpet, eller börjar det "ticka" med en gång? Osv...

Johan ska kolla med sin bank, Nordea om han kanske inte kan behålla sina förmånliga lån där, eller om det kostar att flytta över dom till Swedbank som vi tänkt. Kunde han behålla dom vore det ju toppen, då de är låsta till mycket lägre ränta.
Sen ska Johan försöka få tag på den besiktningsman han hade när han köpte radhuset. Den jag kontaktade kunde ju bara dagtid, och vi ska ju helst också vara med vid besiktningen.

Fick  förresten ett samtal av min gamla kollega Kerstin igår när jag var på väg från jobbet till Frölunda. Vad roligt det var att höra hennes röst, och prata lite! En mer lugn, trygg och go människa har jag sällan träffat, och hon var ett stort stöd när jag jobbade där.




Kommentarer
Postat av: Anna

Det är mycket nu... läser jag mellan raderna. Kram på dig!

2008-10-09 @ 08:23:36
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Heh, en del ja! Man får försöka se slutmålet framför sig! :o)

2008-10-09 @ 09:33:28
Postat av: Elin

Heejsaan :)



Allt väl gumman?

2008-10-09 @ 22:32:16
URL: http://prinsessansdaagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0