Så var vi här igen!


Förundras emellanåt över Majas små vita fina tassar. De är så små, så runda, så...söta!!

-0,5 grader hade vi hemma. Gulingen hade fått en tunn pansarhård ishinna, så det vara att gräva fram fönsterskrapan och lägga hela sin tyngd bakom för att få fram ett titthål i rutan!  

En annan sak att förundras över är kroppens förmåga att vänja sig vid rutiner! Vaknade med den där känslan av att morgonen var nära. Sneglar på klockradion och ser att den står och blinkar på 04 nånting. Strömavbrott igen. Ett åskväder slog tydligen ut strömmen i Lindome igår under dagen, och tydligen har strömmen försvunnit igen någon gång under natten. Lite oroligt famlar man efter Johans mobil som brukar ligga på nattugsbordet. Han vaknar och upptäcker också blink-blink. Jag kan inte knapparna i hand förbenade mobil för att slå av tangentlåset, så han tar över. 05.55. Larmet ska starta om fem minuter.
Men visst är det hemskt när man vaknar och upptäcker att det varit strömavbrott, och den teknik man förlitar sig på ska väcka en, slagits ut? Och framför allt upptäcka att klockan passerat ordinarie väckningstid med råge!

Jag glömde ännu en punkt på veckans program. Jag ska ju jobba ikväll på Möllan!
Och idag är det besiktning av nya huset, och jag hoppas kunna komma från för att vara med. Det skulle vara väldigt intressant, samt att få möjlighet att gå igenom huset igen och kanske låta insikten sjunka in, att man faktiskt ska bo där om knappt tre månader!

Gårdagseftermiddagen blev helt hysterisk. Jag vet inte riktigt vad helpdesken sysslade med, men helt plötsligt rasade ärendena in på en gång! Och alla var inringda i ett flera timmar långt intervall, så det var som de samlat dom på hög för att sedan släppa iväg på en gång! Som tur var var de flesta ärende sådana att jag kunde ta dom, och det kändes kul att ha mycket att göra, och känna att man faktiskt kunde besvara deras frågor, ja, de flesta av dom i varje fall!

Får se hur denna dagen blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0