Mitt i veckan

Jag vet, det är ingen större skillnad. Hann bara köra några fler svarta varv framför tv:n igår. Fick skarva mitt i också, så vad sjutton ska jag göra av alla garnändar? Det blir ju jättetjockt i kanten där jag hittills "vävt" in ändarna. Nu har jag ju två! Hm..

Har en fulltecknad dag där jag måste översätta alla mina presentationer och sammanfattningar till engelska. Hoppas det inte blir allt för många och komplicerade ärenden som tar tid. Gulingen skulle antagligen bli klar idag, så vi får se om jag har möjlighet att hinna hämta den. Annars får det bli imorgon bitti.

Jag funderar fortfarade lite på hur ett par kan stanna en timme på en första visning? Jag kan inte komma fram till annat än att man verkligen vill ge sig tid att känna efter hur huset känns. Annars tycker jag att man känner ganska snabbt om det känns bra eller inte.
Men de kanske alltid gör så, känner efter ordentligt för att ge varje ställe en riktig chans?

Vet inte riktigt om jag gillar mina nya p-piller. Jag fick ju byta för femtioelfte gången då det visat sig att jag hade högt blodtryck, och mina gamla kunde vara orsaken. Dessa har gett tillbaka det finnproblem som tidigare märken också orsakat. Där var faktiskt de föregående pillren bättre. Däremot fick jag huvudvärk innan uppehållet av alla andra, men inte dessa. Tror ändå jag föredrar några dagars huvudvärk framför  finnar som dyker upp här och var. Har fått en jäkel i mungipan! Vad är det för himla ställe? Och kan man låta bli dom? Ne-ej, det finns ju inget roligare (eh?) än att döda vita läskiga finnar! Och man lär sig ju aldrig! Från att ha en relativt diskret liten finne, muckar man med den med enda resultat att man blir röd och svullen i ett jätteområde kring en illandes röd (och ond), men förvisso dödad finne. Frågan är egentligen vem som vann den striden.

Dock är det ganska fantastiskt att ett sådan litet piller om dagen kan förhindra graviditet! Är inte det finurligt så säg?

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, det är väl ett bra tecken på att de är intresserade av huset om de stannar en timme! Måste ju ha tittat på ALLT! :)



Pillrena är finurliga! Jobbigt att det blir sådana biverkningar bara.... Hoppas du hittar en sort som funkar bättre!



2008-10-22 @ 11:49:14
Postat av: Linda till Elin

Ja, och nu hade Johan pratat med mäklaren, och det lät som båda paren var intresserade av att komma tillbaka på söndagens visning! Det är ju liiite positivt iaf!



Tack, visst är de bra, men inget gott som inte har nåt ont med sig...heter det verkligen så? Tvärtom var det va? :o)

2008-10-22 @ 14:38:59
Postat av: Vea - Your Elan Roommate :)

P-piller är ett aber. Jag fick sluta med mina när jag skadade knät o fick en blodpropp. Fick säga hello to finnar överallt och fet hy o även hårbotten. Suck, jag är 15 igen...

2008-10-25 @ 11:30:04
URL: http://vsomivea.blogspot.com
Postat av: Linda till Vea

Haha, förstår precis! Det var lite jobbigt när man var lärare och en helt plötsligt hamnade i samma pubertala fas som dom i ansiktsväg!

2008-10-25 @ 12:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0